Aboneaza-te

Urmareste Urban.ro oriunde esti prin/abonandu-te la:

Newsletter
newsletter

Trimis zilnic, de luni pana vineri, in jurul pranzului, Newsletterul te ajuta sa fii la curent cu cele mai importante stiri de pe urban.ro din ultimele 24 de ore. Intr-un singur loc vei gasi cele mai importante evenimente, stiri ale zilei si concursuri. Te poti abona aici!

Vezi ultimul newsletter trimis: Ia parte la primul concurs de talente online - 10x Urban!

Facebook

Nu puteam lipsi de pe una dintre cele mai raspandite retele sociale din lume, nu? Comentam articolele impreuna cu cititorii, publicam stiri ce nu se gasesc pe site, concursuri. Am creat special pentru voi albume cu poze de la concerte, filmari de clip sau sedinte foto. Cu un simplu Like intri intr-una din cele mai cool comunitati! Like?

Twitter

Ciripim imediat cum publicam articolele, avem invitatii la concerte, poze cu artistii preferati si informatii in exclusivitate. Suntem atenti la sugestiile primite din partea voastra si alegem impreuna castigatorii concursurilor. Urmarim cei mai cool artisti ai momentului si va tinem cu cele mai interesante postari de pe conturile lor de Twitter. Follow us!

Follow us!
Youtube

Am strans la un loc toate making-ofurile, filmarile de la concerte si intalnirile in studio. Iar ca bonus iti oferim episoadele "Urban Studio" de pana acum. Tot ce trebuie sa faci e sa te abonezi la canalul nostru de Youtube, aici!

Urmareste-ne pe Youtube
RSS

Fan al readerului? RSS-ul permite cititorilor fideli sa fie informati asupra continutului odata ce acesta e actualizat. Subscrie acum la RSS-ul Urban.ro si afli in timp real noutatile!

Aboneaza-ma la RSS
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL