Castiga o invitatie dubla la Street Heroes cu MOP, Massappeals, raku si CTC

Urban.ro te trimite la cel mai cool festival de cultura urbana - Street Heroes. Ajuns la editia a noua, festivalul va avea loc pe 8 februarie la Turbohalle si ii va avea ca invitati speciali pe Mash Out Pose, Massappeals, raku, Haarpc Cord si CTC, iar noi avem o invitatie dubla pentru voi.

So skaters, rollers, bikers, ballers, bboys, music makers, sugar babes, swaggers, writers, artists, stylers, performers, but mostly, Juniors get ready to enter crème de la crème Street Heroes zone.

Pe 8 februarie incepand cu ora 10:00 a.m. sunteti invitati la Turbohalle pentru a va delecta cu cel mai energizant mix de cultura urbana: muzica, sporturi extreme, breakdance, streetball, graffiti, lifestyle si street wear mixat 24 de ore fara oprire.

Mash Out Pose (M.O.P.) vin pentru prima data in Romania, ocazie cu care promit sa zguduie peretii fostei fabrici care gazduieste evenimentul, impreuna cu Massappeals si Jikay (All Trap Music). Artistii locali care vor urca pe scena Street Heroes Cool as Ice 2 sunt raku, Haarp Cord, CTC si sunt gata sa apese play la 24h de distractie fara limite.

Daca vrei sa fii prezent la cel mai cool festival de cultura urbana, spune-ne ce momente astepti sa vezi la Street Heroes. Concursul incepe astazi, 20 ianuarie si se incheie pe 30 ianuarie, castigatorul fiind ales prin random.org. Foloseste o adresa de mail pe care o verifici des, asa vei afla cum poti intra in posesia premiului.

Mai multe detalii despre Street Heroes Cool as Ice part 2 gasesti aici!

Gata de concurs? Concursul s-a incheiat. Castigator este Flavius, nr 21. Sa iti verifici adresa de mail. 


26 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL