Concurs! Castiga 3 albume cu autograf Alexandra Stan - Saxobeats!

Alexandra Stan a lansat luna trecuta unul dintre cele mai asteptate materiale ale acestui an - Saxobeats! Pentru ca avem multi fani de-ai ei printre cititori, va dam 3 CD-uri la concurs!

Alexandra Stan este artistul roman cu cea mai mare ascensiune in ultimul an. De la un Boarder Breaker pe care l-am prezentat in numele Urban.ro pe scena RMA 2011, cantareata a ajuns la premiul Best Romanian Act la MTV EMA 2011 in numai doua luni.

Albumul Saxobeats a aparut luna trecuta - am fost la lansare, am venit cu poze si un interviu video foarte interesant, contine 14 track-uri dintre care 5 sunt remixuri sau versiuni extended. E un material dance cu influente pop, mai jos aveti tracklistul:

1.Mr. Saxobeat

2.Ting ting

3.Show me the way

4.Lollipop (param pam pam)

5.Crazy

6.Bitter sweet

7.Get back (ASAP)

8.1.000.000 (feat. Carlprit)

9.Energy

10.Mr. saxobeat (maan studio remix)

11.Lollipop (param pam pam) (club version)

12.Get back (asap) (maan studio remix)

13.Mr. saxobeat (extended version)

14.Get back (asap) (extended version)

Asa cum va ziceam mai sus, avem un CONCURS!! Puteti castiga unul dintre cele 3 albume cu autograf puse in joc - Alexandra Stan le-a semnat pentru noi, special, la lansare.

Ce trebuie sa faceti? Sa ne dati 3 motive pentru care Alexandra Stan va place mai mult decat alti solisti romani! Concursul incepe azi, 24 octombrie si se incheie duminica, 29 octombrie.

Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti pe random.org si vor fi anuntati luni.

STAAAART!

UPDATE: Concursul s-a incheiat! Castigatorii sunt Dominoo,  Renato si _bLu_! Felicitari, verificati-va mailurile pentru a afla cum intrati in posesia albumelor!


66 comentarii

  • O mica problema....duminica suntem in 30 big grin

  • buna remarca bLu laughing)))

  • Imi place foarte mult Alexandra Stan si pot spune ca sunt unul dintre cei mai mari fani ai ei ! Fizicul si vocea sunt doua componente care realizeaza un show perfect ! In primul rand , trebuie sa ne mandrim ca exista o astfel de voce in Romania ! Mr. Saxo beat a fost chiar in fata marilor hituri internationale asa ca merita sa spunem ca estea cea mai tare la ora actuala din Romania ! Sper sa fiu si eu ales si imi doresc foarte mult acel CD si semnatura ei ! Multumesc mult !

  • 64. Boer Diana in 29.10.2011 /13:41

    Mie imi place de ea pentru ca e draguta, arata bine, canta super fain si a reusit sa realizeze ceva ce foarte multi doar viseaza.

  • Concursul s-a incheiat! Castigatorii sunt Dominoo, Renato si _bLu_! Felicitari, verificati-va mailurile pentru a afla cum intrati in posesia albumelor!

  • Am trimis te rog sa imi spui daca mai trebuie ceva winking

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL