CONCURS! Castiga 4 invitatii duble la concertul Voltaj de la Sala Polivalenta!

Voltaj pregatesc un mega concert pe 20 octombrie la Sala Polivalenta, pentru promovarea noului lor album, X. Daca vreti sa ii vedeti live pe baieti, Urban.ro are pentru voi patru invitatii duble.

 

Albumul contine 10 piese, printre care "Din toata inima", "De la capat", "Kori Gent", dar si piese noi precum "Nana" (singura colaborare de pe material), "A XII-A", "Anotimpuri", "X".

Albumul "X" promoveaza si turneul "X", pe care trupa Voltaj l-a inceput pe 3 septembrie, in Suceava, dar si mega-concertul "X", de pe 20 octombrie, ora 20:00, de la Sala Polivalenta. De la primul album, "Pericol de moarte", lansat in 1996, trupa Voltaj a prezentat o data la 2-3 ani cate un nou material discografic, cum ar fi "3D" - 2001, "Povestea oricui" - 2004, "Revelator" - 2006, sau "Da vina pe Voltaj" - 2012.

Daca vreti sa ajungeti la concertul lor, tot ce trebuie sa faceti e sa lasati un comentariu mai jos in care sa ne spuneti in ce an Voltaj ne-au reprezentat la Eurovision. Concursul incepe astazi si se incheie miercuri, 19 octombrie, cand vom anunta si castigatorii. Lasati o adresa de mail pe care o verificati des pentru a afla cum puteti intra in posesia premiului.

START! 

UPDATE: Castigatorii sunt Neacsu Cristina (nr 57), Laura Mac (69), Ciortea Alexandra (nr 102) si Agnes (nr 109). 

 

 


116 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL