Concurs! Castiga 5 invitatii duble la concertul Directia 5!

Au ramas mai putin de 10 zile pana la concertul Directia 5 de la Sala Palatului. Pentru ca ati reactionat atat de bine la noul lor videoclip - Iti multumesc - avem un concurs cu invitatii duble la marele show!

Directia 5 au pregatit inca un concert special pentru fanii care i-au sustinut de-a lungul anilor. Suntem parteneri media la acest eveniment asa ca va tinem la curent cu tot ce trebuie sa stiti despre spectacol.

Asa cum vedeti si in poza de mai sus - 29 octombrie este seara in care ne vedem la Sala Palatului pentru cel putin doua ore de muzica live. Showul incepe la orele 19:30 si cu siguranta veti auzi si noul single cu videoclip - Iti multumesc. Detalii despre concert gasiti AICI.

Avem CONCURS! Puteti castiga una dintre cele 5 invitatii duble - ca sa nu mergeti singuri, eu am fost anul asta de Valentine's Day iar piesele sunt atat de romantice incat nu prea e recomandat sa mergi neinsotit.

Ce trebuie sa faceti? Lasati un comentariu in care ne spuneti ce piesa Directia 5 ati canta la karaoke, daca ar fi sa alegeti una din repertoriul lor?

Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti. Concursul incepe azi, 20 octombrie si se incheie pe 27 octombrie.

STAAART!

UPDATE: Castigatorii sunt: andrea, Andreea Paros, Nitu Alexandru, Andrei Akhe si cristinaR. verificati-va mailurile pentru a afla cum intrati la concert! :)


137 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL