CONCURS! Castiga 5 invitatii duble la concertul Voltaj - Meci de box!

Concursul s-a incheiat! Castigatorii sunt: 25 - Cristina M, 59 - Constantin Gabriel, 62 - Zamfir Alexandra Ioana, 125 - bruzzy si 124 - SpawN! mai multe detalii despre cum veti intra in posesia invitatiilor aveti pe mail!

Trupa Voltaj va provoaca la "Meci de box" joi, 20 martie, incepand cu orele 19.30, la Sala Polivalenta. Ia-ti short-ul, manusile si pregateste-te pentru meciul secolului! Care dintre tabere va ridica prosopul, cine pe cine baga primul in corzi – EA sau EL?

Trupa Voltaj isi invita fanii in ringul Salii Polivalente, in mijlocul unui "Meci de box", un concert in care razboiul vietii de cuplu se transforma in doua ore de hituri, mii de wati si un impresionant show de lumini.

Biletele se gasesc la Sala Palatului, Magazinul Muzica, reteaua magazinelor Diverta, Germanos, Orange, Vodafone, librariile Humanitas, Mihai Eminescu, Oficiile Postei Romane, Magazinele InMedio si online pe www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.eventim.ro sau www.ticketpoint.ro. 

CONCURS! Daca nu ti-ai luat inca bilet, ai sansa sa castigi doua din cele zece invitatii puse in joc si vei putea merge insotit la marele show Voltaj.

Concursul incepe astazi, 13 martie si se incheie pe 17 martie iar castigatorii (cinci la numar) vor fi alesi prin tragere la sorti pe random.org dintre cei care lasa un comentariu mai jos in care ne spun care e primul hit Voltaj pe care si-l amintesc? 

ATENTIE! E important sa verificati adresa de mail cu care comentati pe 17 martie pentru a intra in posesia invitatiilor. Pana atunci, AICI gasiti videoclipul "Meci de box" lansat zilele trecute

STARTT!


147 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL