CONCURS! Castiga doua invitatii duble la concertul Directia 5 de la Sala Palatului!

directia 5 aniverseaza 25 de ani de activitate printr-un concert exceptional la Sala Palatului si un nou material discografic, "Love, Peace & Harmony". Daca vreti sa ajungeti la acest spectacol aniversar, noi avem pentru voi doua invitatii duble.

Albumul cu numarul 35 din cariera formatiei directia 5 contine 11 melodii, dintre care single-urile extrase anul acesta "Balerina", "Salut, ce faci?" (feat Nicoleta Nuca), "Ramane din noi... dragostea", plus piese noi si o alta noua colaborare.

Albumul "Love, Peace & Harmony" va fi lansat pe 29 noiembrie, in cadrul concertului aniversar "Ramane din noi... dragostea".

Pe 29 noiembrie, ora 20:00, la Sala Palatului, directia 5 reintra pe taramul in care dragostea este tot ce avem, intr-un spectacol exceptional in care romantismul se imbina perfect cu pop-rock-ul.

Daca vreti sa ajungeti la concert, tot ce trebuie sa faceti e sa lasati un comentariu mai jos in care sa ne spuneti care e featuring-ul vostru favorit, lansat de directia 5 in toti anii de cariera. Concursul incepe astazi si se incheie luni, 28 noiembrie, cand vor fi anuntati si castigatorii. Lasati o adresa de mail pe care o verificati des pentru a afla cum puteti intra in posesia invitatiilor.

Povestea a inceput cu entuziasm si multa muzica in 1991, cu o alta componenta si cu un prim album "La vulturul de mare cu pestele in ghiare". Vino alaturi de trupa directia 5 sa rememorezi stadiile muzicale ale uneia dintre cele mai experiementate si solide trupe din Romania

START!

UPDATE: Castigatorii sunt Cristina Stefania Iscru si Badicut Laurentiu (nr.30). Detalii despre cum puteti intra in posesia invitatiilor gasiti pe adresa de mail cu care ati comentat. 

 


79 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL