CONCURS: Castiga doua invitatii duble la Golan Symphonic

Vineri, 22 Septembrie 2017, trupa Golan va aduce pe scena Arenelor Romane un eveniment aflat sub umbrela conceptului Golan Symphonic – un show multifatetat, in care o orchestra formata din 60 de instrumentisti si un line-up compus din artisti ca J.Bernardt (BE), ViLLAGE (RO), Fhin (FR) sau ARME (RO) se vor alatura trupei pentru un spectacol audio-vizual desavarsit.

Invitatul special al evenimentului, J.Bernardt, a reusit sa impresioneze intr-un timp foarte scurt scena alternativa de R&B cu melanjul sau inconfundabil de synthuri fresh cu o voce soul greu de uitat. Proiectul apartine solistului trupei de rock belgiene Balthazar, iar „Wicked Streets”, cel mai cunoscut single al artistului, s-a aflat in topul cautarilor Shazam „Romania Top 100”. Lui i se vor alatura pe scena francezul Fhin, un artist versatil prin excelenta, care si-a creat un renume din mixul sau foarte personal de tonalitati feminine si masculine, ViLLAGE, al carui remix dupa melodia „Lonely nights” inchide de ceva timp concertele celor de la Golan, si ARME care promit sa nu lase pe nimeni nedansat.

Dupa ce primele 1000 de bilete aflate in oferta de early-bird au fost epuizate, jumatate din capacitatea Arenelor este deja sold-out, iar pana pe 8 septembrie continua perioada de pre-sale a biletelor cu pret special de 45 de lei, urmand ca dupa aceasta data, pana pe 22 septembrie, sa poata fi cumparate la pretul de 60 lei. Acestea pot fi cumparate online, pe MyTicket.ro (http://bit.ly/GolanSymphonic) si in magazinul H2O Shop. La intrare biletele vor costa 75 lei, in limita capacitatii.

Daca vreti sa ajungeti la acest eveniment, tot ce trebuie sa faceti e sa lasati un comentariu mai jos in care sa ne spuneti cand au lansat prima oara baietii de la Golan proiectul acesta. Concursul incepe astazi si se incheie pe 19 septembrie, cand vom anunta si castigatorii. Lasati o adresa de mail pe care o verificati des pentru a afla cum intrati in posesia premiului.

START! UPDATE: Castigatorii sunt Emanuela S.  (nr 7) si  Catalin Marculesc (nr 9). Detalii despre cum puteti intra in posesia invitatiilor gasiti pe mailul cu care ati lasat comentariu. 


20 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL