CONCURS! Castiga doua invitatii duble la Noaptea Devoratorilor de Publicitate!

Cea de-a 19-a editie a Noptii Devoratorilor de Publicitate va arata tuturor devoratorilor ca, oricat de reusite au fost Noptile anterioare, exista intotdeauna loc de mai bine, mai mult, mai captivant si mai interactiv, la toate capitolele!

Noaptea Devoratorilor de Publicitate are acum un site nou-nouț, www.devoratori.ro, dezvoltat in html5 si creat special pentru a fi accesat in conditiile optime de pe dispozitivele mobile. Agentia Republika se face responsabila pentru noua fata a site-ului, care surprinde digital conceptul evenimentului de anul acesta si perspectiva “altfel” de a privi curatenia generala, propusa devoratorilor in 2014.

Pe langa conceptul inedit si original al celor 7 ore de program, show-urile muzicale incendiare si dezbaterile patimase, devoratorilor li se mai pregateste ceva. Mai exact, o interactivitate deplina a participantilor cu toti partenerii evenimentului!

Biletele pot fi cumparate de pe pe bilete.ro, in oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si in Magazinele Germanos. Mai multe informatii despre eveniment pot fi accesate pe www.devoratori.ro si facebook.com/devoratori.” La Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2014, totul este posibil!

Evenimentul va avea loc pe 7 noiembrie, orele 20:00 la Sala Polivalenta din Bucuresti. Mai multe detalii gasesti AICI!

CONCURS!

Lasa un comentariu mai jos in care ne spui care este reclama preferata pe care ai vazut-o in 2014 si intri in cursa pentru una din cele doua invitatii DUBLE la Noaptea Interactiva a Devoratorilor de Publicitate.

Concursul incepe astazi, 3 noiembrie si se incheie pe 5 noiembrie la 10:00 cand vom alege castigatorii prin tragere la sorti cu ajutorul random.org.

Concursul s-a incheiat! Castigatorii sunt:Cristina Badilica (28) si Lazar Adrian (3). Detaliile le gasiti prin email!

42 comentarii

  • Concursul s-a incheiat! Castigatorii sunt:Cristina Badilica (28) si Lazar Adrian (3). Detaliile le gasiti prin email!

  • Concursul s-a incheiat! Castigatorii sunt:Cristina Badilica (28) si Lazar Adrian (3). Detaliile le gasiti prin email!

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL