CONCURS: Castiga doua seturi tricou + CD Kendrick Lamar - Damn, oferite de Universal Music

Kendrick Lamar a lansat unul dintre cele mai bune albume de rap ale acestui an si deja a primit dublul disc de platina pentru vanzarile din SUA. Promovat prin single-uri ca Humble, DNA sau Loyalty, Kendrick Lamar ne ofera un material care va trece testul timpului, cu versuri impregnate de un mesaj puternic si idei pe care rapperul le sustine si le vocalizeaza oricum in viata de zi cu zi.

Daca sunteti fani ai muzicii rapperului din Compton, aveti sansa sa castigati un set de tricou + CD oferite de Universal Music Romania alaturi de Urban.ro si tot ce trebuie sa faceti e sa participati la concurs. Lasati un comentariu mai jos in care sa ne spuneti care e single-ul ce a ajuns pe prima pozitie in Hot 100 de pe acest album si al catelea din cariera rapperului este care reuseste sa atinga acest prag.

Concursul incepe astazi si se incheie duminica, 6 august. Castigatorii vor fi anuntati pe 7 august si vor fi alesi prin tragere la sorti. Lasati o adresa de pe mail pe care o verificati des pentru a afla daca ati castigat si cum puteti intra in posesia premiului.

Cel mai recent single promovat de Kendrick Lamar de pe acest material e Loyalty, un featuring cu Rihanna care beneficiaza de un videoclip ce deja ne-a dat pe spate si pentru care chiar rapperul si-a adus aportul.

START!

UPDATE: Castigatorii sunt Adriana Orbesteanu (nr. 30) si Alexandra Lucan (nr 7). Detalii gasiti pe mailul cu care ati lasat comentariul. 


37 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL