CONCURS: Castigadoua invitatii duble la The Fresh cu Macanache, Vali Umbra& Gonza

Pe 11 noiembrie, Macanache urca pentru prima oara pe scena The Fresh, alaturi de Vali Umbra, DJ NASA si invitata speciala Yarah Bravo, parte din super-grupul One Self de la Ninja Tune.

Poet de meserie, crescut la periferie, Macanache aduce la Arenele Romane rimele sale iscusit legate si foarte apeciate, in timp ce Vali Umbra combina clasicul hip-hop cu electro, funk, dubstep, trip-hop. In completarea serii vine talentata Yarah Bravo, celebra ca vocea perfect pusa in valoare de DJ Vadim, dar si ca membra fondatoare One Self. DJ NASA la butoane pregateste terenul asa cum o face de fiecare data alaturi de CTC.

Portile se deschid la ora 21:00, iar biletele se gasesc la pretul de 30 de lei, pe http://thefresh.ro/ si la H2O Shop.

MACANACHE
Macanache este un MC din Romania, Bucuresti, originar din Cartierul Titan (Zona Poarta 4 FAUR). Numele sau este Dinescu Constantin-Bogdan, nascut pe data de 25 mai 1988. S-a lansat in muzica in 2015 cu cantecul "Asta sunt eu", ca artist independent. Stilul sau este relaxat si foarte sincer, cu accente de limbaj vulgar bagabontesc, pe un ton comic, educativ. Este un maestru in arta rimelor pe loc in stilul liber, un personaj autentic al vremii sale si, totodata, unul dintre cei mai simplii si pasionati interpreti de muzica Rap din cultura Hip Hop autohtona. YARAH BRAVO (Ninja Tune)
Rapperita si artista a cuvintelor, Yarah Bravo este o forta creativa de neoprit, ajutata de carisma, dragoste pentru arta si voce excelenta de soulful jazz si hip-hop. Fondatoarea grupului One Self (Ninja Tune) si solista The Soundcatcher Soundsystem (BBE) a lui DJ Vadim, ea militeaza pentru drepturi egale si umanitate, folosind drept instrument muzica ce ii vine atat de natural.

Cu un super-flow si fuziune soul-electronic-vocal, Yarah Bravo debordeaza de energie pe scena, aruncand rime pline de insemnatate pentru a se conecta cu publicul intr-un dialog muzical plin de emotie. Un MC innascut, ea cucereste inimi cu vocea delicata, dar ferma, poetica, dar realista. Dovada fac diversele colabprari valoaroase cu Nightmares on Wax, Organized Threat, A state Of Mind (Wax Tailor), Wu Tang Clan, Public Enemy, Fat Freddys Drop si Asian Dub Foundation.

VALI UMBRA
"Pentru Fiecare" este un LP pe care Vali Umbra si Gonza l-au produs independent in perioada 2016-2017. Desi pare, nu este primul album lansat de catre cei doi MC. In formula aceasta prin '98-'99 cei doi inregistrau piese hip-hop si participau la evenimente cu numele de OSP, sub care au si scos un "EP cu semnul intrebarii". Da, chiar asa se numea. Acum, in prezent, ei si-au reunit fortele creative si au produs un album "Pentru Fiecare".

LP-ul contine 11 track-uri care imbina elemente clasice de hip-hop cu electro, funk, dubstep, trip-hop, dar aduce si un sunet nou, experimental. Inregistrat, mixat si masterizat prin metoda DIY, Vali Umbra si Gonza au dat continuitate unui moment adus din trecut in viitor. Cei doi au colaborat pe acest album cu Ana-Maria Irimia, Macanache si FLG.

BILETE:
- 30 de lei pe http://thefresh.ro/ si la H2O Shop

Daca vreti sa ajungeti la acest eveniment, tot ce trebuie sa faceti e sa lasati un comentariu in care sa ne spuneti cand isi lanseaza Macanache primul album. Concursul incepe astazi si se incheie pe 9 noiembrie cand anuntam si castigatorii. Lasati o adresa de mail pe care o verificati des pentru a afla cum intrati in posesia premiului.

 UPDATE: Castigatorii sunt: Petculescu Laura (nr4) si Metesan Eduard (nr 1). Detalii gasiti pe mailurile cu care ati lasat comentariile


11 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL