Concurs: Castiga o invitatie dubla la Borgore!

Asaf Borger, cunoscut ca Borgore, revine in Romania pentru un show incredibil pe 6 decembrie la Arenele Romane in cort incalzit. Borgore este unul dintre cei mai populari si mediatizati artisti de muzica electronica.

PROGRAM:
Open Doors: 20:00
DJ SHIVER: 20:00 - 21:30
Borgore: 22:00 - 23:30
DJ SHIVER: after

Numit "copilul teribil al bassului" sau "cel care a ruinat dubstep-ul", controversatul artist a devenit incet dar sigur un personaj iconic in dubstep-ul modern. De-a lungul carierei sale, Borgore a reusit sa infiinteze propriul label, Buygore Records, sa puna in scena show-uri catalogate drept capodopere, sa urce pe scenele celor mai mari festivaluri de muzica electronica din lume, cum ar fi: Tomorrowland, Ultra, RDC Las Vegas sau Made in America si sa aiba propriul show la radio, "The Borgore Show", impreuna cu prietenii sai Miley Cyrus, Diplo si Waka Flocka Flame. Borgore este considerat unul dintre cei mai inovatori si intuitivi artisti ai generatiei sale , iar noi vom avea ocazia sa ne bucuram de un show demential la Bucuresti.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara la urmatoarele preturi:

-PRESALE : 79 Lei Acces General, 139 Lei VIP (in fata scenei) - pana pe 6 decembrie
-LA INTRARE: 90 Lei Acces General - in limita biletelor disponibile

Sunt in vanzare doar 300 de bilete VIP si 1300 Acces General. Zona VIP se afla in fata scenei si este delimitata iar accesul in ea se face doar pe baza de bratara textila (pe care o primiti la intrare).

Daca vreti sa dansati pana noaptea tarziu, tot ce trebuie sa faceti e sa lasati un comentariu mai jos in care sa ne spuneti care e titlul celui mai nou album lansat de Borgore. Concursul incepe astazi si se incheie pe 4 decembrie, cand anuntam si castigatorii. Lasati o adresa de mail pe care o verificati des pentru a afla cum intrati la concert. 

UPDATE: Castigatorul este Alexandra D. (nr. 13). Detalii pe mail. 

Taguri: , borgore, concurs

16 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL