Concurs! Castiga o invitatie dubla la concertul Florin Chilian din Hard Rock Cafe!

CONCURS INCHEIAT! Daca va place muzica lui Florin Chilian si vreti sa ascultati live Zece, Chiar daca sau Cantecul avocatului, avem pentru voi o invitatie dubla la concertul de pe 27 februarie din Hard Rock Cafe.

Muzica lui poarta amprenta suferintei. Versurile mustesc de autoironie dar si de critica la adresa unei societati decazute. Florin Chilian nu-i o victima care isi plinge infringerea. Este un invingator care si-a gasit puterea renasterii in propriile-i rani. Durerea dulce-amaruie transcede muzica si textele sale. Si nu-i un sentiment jucat de-amorul artei. E firul rosu al unui parcurs biografic straniu. A debutat pe marile scene relativ tirziu, la 30 de ani, si a facut furori cu primul album, Iubi – interfata la realitate iar al doilea album, Zece porunci, de inspiratie biblica, a fost o palma data tuturor ipocritilor”, declara jurnalistul Horia Brad

Biletele pentru concertul Bestmusic cu Florin Chilian din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro si pe www.bestmusic.ro dar si la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare.

Acestea costa 50 de lei cu loc la masa (fumatori sau nefumatori) si 70 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei. Numarul de bilete VIP este limitat la 80 de locuri.

Daca vreti sa mergeti la concert, tot ce trebuie e sa faceti e sa lasati un comentariu in care sa ne spuneti care e piesa voastra cantata de Florin Chilian. Concursul incepe astazi si se incheie miercuri, 26 februarie. Castigatorul va fi ales prin intermediul random.org, iar detaliile le va primi pe mail. Folositi o adresa de mail pe care o verificati des pentru a afla daca ati castigat.

START!

UPDATE: Concursul s-a incheiat. Castigatorul este Adrian (nr.1). Verifica adresa de mail. 

 

 

24 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL