CONCURS: Castiga o invitatie dubla la concertul INNA din Hard Rock Cafe

Solista ce si-a castigat renumele de ambasador muzical al Romaniei in lumea intreaga, concerteaza alaturi de trupa sa live la Hard Rock Cafe, joi, pe 21 septembrie, de la ora 21:30. Alaturi de INNA, pe scena vor urca ANTONIA, Lori Ciobotaru si copiii de la „Vocea Romaniei Junior”.

Pregatiti-va pentru un show unde toate hiturile ce au propulsat-o in galeria starurilor mondiale vor fi reinterpretate cu chitara, bass, tobe si clape, in cadrul unui eveniment de senzatie. Pentru un show total, nu avem mese in fata scenei pe ringul de dans !

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara, la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare.

Biletele au urmatoarele preturi:
- Cu loc la masa in sala: 110 lei (numar limitat de bilete)
- Fara loc, in fata scenei pe ringul de dans: 69 lei

 

Daca vreti sa ajungeti la acest concert, tot ce trebuie sa faceti e sa lasati un comentariu in care sa ne spuneti cate vizualizari a reusit sa stranga Inna pe canalul ei de Youtube. Concursul incepe astazi si se incheie pe 20 septembrie, cand vom anunta si castigatorul. Nu uitati sa lasati o adresa de mail pe care o verificati des pentru a afla cum intrati in posesia premiului.

START! UPDATE: Castigatoarea este Cristache RAluca (nr 13). Detalii despre cum ajungi la concert gasesti in mailul cu care ai lasat comentariul. 


20 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL