Concurs! Castiga o invitatie dubla la concertul lui Iulian Canaf din Hard Rock Cafe

Daca va place muzica buna si vreti sa intampinatia Valentines' Day intr-o super atmosfera, mergeti la concertul Iulian Canaf & Excentric Band din Hard Rock Cafe, joi, 13 februarie. Punem la bataie o invitatie dubla pentru voi.

Canaf Excentruc Band se intoarce pentru a treia oara la Hard Rock Cafe, unul din cluburile in care se simte ca acasa. „M-am bucurat sa descopar ca publicul imbratiseaza blues-ul cu bucuria cu care noi il cantam. La Hard Rock Cafe, in special, ne intalnim cu un public de cunoscatori, oameni care stiu muzica si participa activ la spectacolul pe care incercam sa il oferim. Abia astept concertul de joi! Voi canta cu toata inima mea! Let the good time roll! Va imbratisez pe toti. ” – transmite Iulian Canaf.

Canaf Excentric Band s-a nascut in urma cu zece ani, dar a fost recunoscuta in plan national abia in urma cu trei ani, odata cu participarea solistului Iulian Canaf la Vocea Romaniei. Canaf a fost la vremea respectiva cel mai controversat concurent, avand sustinatori ferventi, dar si contestatari. El are un timbru vocal aparte si o maniera interpretativa iesita din tipare, care au adus comparatii din cele mai magulitoare: James Borwn al Romaniei, Ray Charles etc.

Dupa concursul Vocea Romaniei, Canaf Excentric Band a colindat tara in lung si-n lat, cantand in majoritatea cluburilor care promoveaza muzica live. Primul concert in Bucuresti a avut loc pe 1 martie 2011, adunand peste 700 de spectatori. Dupa un prim concert la Hard Rock Cafe, s-a creat o legatura puternica intre publicul specific si trupa, Canaf Excentric Band ajungand sa cante in fiecare sezon in renumitul club. Pentru toamna, Canaf pregateste un turneu national, aducand cateva surprize notabile in repertoriu.

Pentru a putea ajunge la concertul lui Iulian Canaf, tot ce trebuie sa faceti e sa lasati un comentariu mai jos in care sa ne spuneti care e piesa voastra preferata de la James Brown. Concursul incepe astazi si se incheie maine, 12 februarie, cand vom anunta si castigatorul. Detaliile le va primi pe mail, asa ca lasati o adresa de mail pe care o verificati des.

UPDATE! Concursul s-a incheiat. Castigatorul este Ionel (3). Verifica adres de mail. 

 

Start concurs!

 


13 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL