CONCURS: Castiga o invitatie dubla la film oferita de Happy Cinema

Daca esti fan al filmelor, trebuie sa mergi la Happy Cinema, iar noi iti oferim ocazia perfecta. Impreuna cu Happy Cinema punem la bataie o invitatie dubla la concurs, iar tot ce trebuie sa faci e sa raspunzi corect la o intrebare.

HAPPYCINEMA® este un brand construit cu un capital 100% romanesc, a carui misiune este aceea de a permite, prin serviciile oferite si politica tarifara, accesul publicului roman la o experienta cinematografica de calitate. Este cinematograful intregii familii, pentru toti cei care isi doresc sa rada cu pofta, sa aiba aventuri care taie respiratia sau sa traiasca momente de suspans in 3D. Iubitorii de film au la dispozitie 1150 de locuri in sapte sali confortabile si o experienta cinematografica de calitate la cele mai accesibile preturi: intre 11 si 25 de lei.

In salile cineplexului HAPPYCINEMA® dotate cu echipamente de videoproiectie si sonorizare de ultima generatie, publicul poate viziona cele mai recente si mai de succes productii cinematografice internationale si romanesti, precum si filme de arta, in conditii de confort exceptionale, la preturi accesibile.

Printre promotiile HAPPYCINEMA® se numara Happy Wednesday: 2 bilete la pret de 1! Cumperi un bilet in valoare de 22 lei si primesti inca 1 bilet gratis, fara nici o alta conditie! De asemenea, Happy Late Hour: 11 lei biletul, in fiecare vineri, la orice film care incepe dupa ora 22:00! Mai mult, studentii au tariful special de 14 RON/bilet, de luni pana duminica, indiferent de ora. Unde gasesti Happy Cinema? Pe Soseaua Progresului 151-171, Sector, 5, Bucuresti (in incinta Liberty Center, la 10 minute de Piata Unirii)

Pentru a participa la concurs, tot ce trebuie sa faci e sa lasi un comentariu mai jos in care sa ne spui cat costa biletul pentru studenti. Concursul incepe astazi si se incheie pe 9 martie, cand vom anunta si castigatorii. Invitatia poate fi folosita in intervalul 10-16 martie, asa ca lasati o adresa de mail pe care o folositi des ca sa aflati cum puteti intra in posesia ei.

START! 

UPDATE: Castigatorul e bogdan sebastian (nr 43). Detalii despre cum poti intra in posesia invitatiei afli pe mailul pe care l-ai lasat in comentariu. 


44 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL