CONCURS: Castiga o invitatie dubla la "La Paris, Monser"

Fantezie muzicala cu parfum interbelic, La Paris, Monser! este o poveste originala, care aduna in scena personaje ale Bucurestiului si Parisului de odinioara, pentru bucuria celor care stiu sa opreasca timpul in loc.

 

Teatrul se contopeste cu muzica, intr-un spectacol inedit, ce reda aerul Bucurestilor de alta data si nostalgia Parisului interbelic, intr-o nota vesela si prin intermediul unor artisti talentati.

Gazdele intamplarilor “cu cantec” sunt Mita Biciclista, geisha autohtona a Micului Paris, Zita, discipola ei cu bovarisme de carciumareasa si Monser, filosoful melancolic de Dambovita, care surprinde spectacolul lumii in a sa “carciumioara la Sosea”. Aceste personaje va invita intr-o calatorie muzicala, in cadrul careia se intalnesc pe scena Cristian Vasile cu Maria Tanase, inainte ca amicul nostru, Monser, sa porneasca spre Paris, ca sa implineasca visul damelor mai sus amintite. La Paris, Monser descopera boema din Montmartre, Jean Moscopol canta sub acelasi acoperis cu Edith Piaf, iluziile de amor ale Micului si Marelui Paris se intrepatrund, intr-un carusel muzical care imbina refrenele romanesti ale epocii cu cele de pe malurile Senei.

Fantezia La Paris, Monser! va invita sa petreceti o seara in compania unui cvartet atemporal, Quartetto Emozione, a pianistului Alexandru Burca - acrobat al stilurilor muzicale si improvizatiei si mai ales alaturi de solistii All’s Choir & Ballet Company, Madalina Constantin, Florentina Picus, Anfisa Fugaru, Ligia Necula, Marius Nine si Adrian Strezea.

Binecunoscutul scenarist Stefan Neagrau a creat un scenariu care imbina replicile intr-un joc sprintar si postmodern caruia nu-i pasa atat de conformitatea stilistica, ci mai degraba de potentialul teatral al intalnirii cuvintelor si personajelor in scena. Regizorul spectacolului, Alin Horia Manzat, a imaginat o poveste muzicala lecuita de amprenta timpului, in care totul este posibil, artistic, cu atentie insa pentru modernismul bine temperat.

La Paris, Monser! a avut premiera pe scena Operei Comice pentru Copii in 2016 si a fost prezentat apoi in Festivalul International de Opera si Balet de la Teatrul de Opera si Balet ”Oleg Danovski” din Constanta si la Institutul Cultural Roman din Bucuresti.

Daca vreti sa ajungeti la acest spectacol, tot ce trebuie sa faceti e sa lasati un comentariu mai jos in care sa ne spuneti care a fost ultima piesa de teatru pe care ati vazut-o. Concursul incepe astazi si se incheie pe 25 aprilie, cand vom anunta si castigatorul. Lasati o adresa de mail pe care o verificati des, pentru a afla cum puteti intra in posesia premiului.

UPDATE: Castigatoarea este Erika (nr 2). Detalii despre cum intri in posesia invitatiei gasesti pe mail.


43 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL