CONCURS: Castiga o invitatie dubla la Solstafir

SOLSTAFIR, MYRKUR si ARSTIDIR canta la Bucuresti pe 5 decembrie in Club Quantic. Daca vreti sa ajungeti la acest eveniment, noi punem la bataie o invitatie pentru doua persoane!'

SOLSTAFIR
Solstafir este un proiect post-metal/progressive cu o activitate de peste 20 de ani pe scena muzicala. Numele trupei este derivat din simbolistica razelor crepusculare ale soarelui, iar muzica este un amestec hipnotizant de sonoritati atipice intregite vizual cu peisaje islandeze care iti taie rasuflarea. Muzica seducatoare a trupei Solstafir a fost capturata in sase albume de studio, cel mai recent titlu fiind "Berdreyminn", lansat in primavara anului 2017. Grupul islandez a cunoscut succesul international dupa ce a oferit publicului doua materiale exceptionale, "Kold" (2009) si "Svartir Sandar"(2011).

MYRKUR
Cantareata si fotomodel danez, Amalie Bruun a pus bazele proiectului Myrkur din dorinta de a oferi publicului un alt fel de black metal. Proiectul a debutat in 2014 cu EP-ul "Myrkur", produs in totalitate de catre Amalie, si i-a adus adus artistei un contract important cu Relapse Records. Primul album de studio Myrkur, "M", a fost lansat in 2015 si a fost produs de catre Kristoffer Rygg (Ulver), avandu-i pe Teloch (Mayhem, Nidingr) la chitara si Oyvind Myrvoll la tobe (Dodheimsgard, Nidingr). In prezent, Myrkur pregateste lansarea celui de-al doilea album de studio, intitulat "Mareridt" ("Cosmar"), material in care exploreaza lumi intunecate misterioase incarcate de metafore muzicale deosebite, toate aranjate intr-un ansamblu terifiant si fabulos deopotriva.

ARSTIDIR
Bazele Arstidir au fost puse in 2008, in Reykjavik, ca un trio format din Daniel Auousson, Gunnar Mar Jakobsson si Ragnar Olafsson. Ulterior s-au alaturat si Jonas Jensson si Jon Elisson. Pana acum artistii au lansat 4 materiale de studio Arstidir, Svefns og voku skil, Hvel, iar pentru ultimul dintre ele, Verloren Verleden, colaborand cu Anneke van Giersbergen. In momentul de fata, Arstidir este format din Daniel Audunsson (chitara si voce), Gunnar Mar Jakobsson (chitara, chitara bariton si voce) Karl James Pestka (vioara, viola si voce) si Ragnar Olafsson (pian, chitara bariton si voce).

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara la urmatoarele preturi:

- EARLYBIRD: 59 Lei Acces General, 85 Lei Golden Circle, in fata scenei - primele 200 de bilete
- PRESALE : 69 Lei Acces General, 99 Lei Golden Circle, in fata scenei - pana pe 5 decembrie
- LA INTRARE: 80 Lei Acces General, 110 Lei Golden Circle, in fata scenei - in limita biletelor disponibile

Sunt in vanzare doar 300 de bilete Golden Circle si 500 Acces General. Zona Golden Circle este delimitata iar accesul in ea se face doar pe baza de bratara (pe care o primiti la intrare)

Daca vreti sa ajungeti la concert, tot ce trebuie sa faceti e sa lasati un comentariu mai jos in care sa ne spuneti din ce tara vin cei de la Solstafir. Concursul incepe astazi si se incheie pe 3 decembrie, cand vom anunta si castigatorii. Lasati o adresa de mail pe care o verificati des pentru a putea afla cum intrati in posesia invitatiei. 

 UPDATE: Castigatorul este Radu, nr 9. Detalii gasesti pe mail. 


13 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL