CONCURS: Castiga o invitatie pentru doua persoane la Povestea iubirii

Luna iunie aduce pe marile ecrane din Romania cel mai recent lungmetraj al regizorului Radu Mihaileanu, o poveste de dragoste emotionanta si plina de speranta, care ne poarta din Polonia anilor `30 pana in Central Park-ul zilelor noastre.

Alaturi de Derek Jacobi (The Day of the Jackal, 1973, Gosford Park, 2001, The Riddle, 2007,The King's Speech, 2010) si de Gemma Arterton (Quantum of Solace, 2008, Clash of the Titans, 2010, Prince of Persia: The Sands of Time, 2010, Byzantium, 2013), din distributia filmului fac parte actorii Sophie Nélisse (The Book Thief, 2013, The great Gilly Hopkins, 2015) si Elliott Gould (M*A*S*H, trilogia Ocean, seria Friends). Filmat partial in Romania, Povestea iubirii are in distributie si actori romani, printre care Corneliu Ulici, Mihai Calin, Miriam Rizea, Simona Maican, Claudiu Maier si Ovidiu Cuncea.

Povestea iubirii este o coproductie Franta-Canada-Belgia-Romania, co-producatorul roman fiind Libra Film. Filmarile au avut loc la Cluj si Bucuresti, la Montreal si New York. Scene importante au fost turnate in satul Dancu din comuna Aghiresu si in mai multe locatii din Cluj (Sinagoga de pe strada Horea, Teatrul National, Parcul Central, Facultatea de Chimie). Sinopsis: A fost odata un baiat, Léo, care iubea o fata, Alma. O numea „cea mai iubita femeie din lume” si i-a promis ca o va face sa rada toata viata. Razboiul i-a separat, ea a plecat la New York. El a depasit toate obstacolele pentru a se reintalni cu ea si pentru a-si tine promisiunea. In zilele noastre, locuieste in Brooklyn o adolescenta vulcanica si plina de imaginatie, pe care o cheama tot Alma. I s-a promis ca va fi cea mai iubita femeie din lume. Insa nu este simplu sa iubesti si sa fii iubit. Intre Léo si tanara Alma pare sa nu existe nicio legatura. Si totusi… Din Polonia anilor `30 pana in Central Park-ul zilelor noastre, un periplu peste ani si continente le va uni destinele.

Daca vreti sa ajungeti la film, noi oferim o invitatie pentru doua persoane la proiectia de gala, care va avea loc pe 8 iunie, la Cinema Elvira Popescu, incepand cu ora 18:30.

Tot ce trebuie sa faceti e sa lasati un comentariu in care sa ne spuneti cine sunt personajele principale ale filmului. Concursul incepe astazi si se incheie pe 6 iunie, cand vom anunta si castigatorul. Lasati o adresa de mail pe care o verificati des ca sa puteti afla cum intrati in posesia premiului.

START!

UPDATE: Castigatoarea este Roxana L. Detaliile le ai pe mail. 


11 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL