CONCURS: Castiga o invitatie pentru doua persoane la Robin and the Backstabbers

Vineri, pe 6 octombrie, BestMusic Live Concerts va asteapta la Hard Rock Cafe de la ora 22:30 la un nou concert Robin And The Backstabbers !

Trupa a incheiat anul 2015 lansand noul videoclip „Cosmonaut” de pe mult asteptatul volum secund al trilogiei, „Arhanghel’sk” iar 2016 a fost un an plin de concerte. Aparut in primavara lui 2015 noul album contine 14 piese despre scafandri, mirese si ingeri, case in flacari si cantece duse de vant. Discul a creat valuri de entuziasm si de controversa, trupa strangand peste 1500 de oameni la concertul de lansare de la Halele Carol – cu siguranta unul dintre cele mai importante si mai reusite evenimente de pana atunci ale trupei. In ianuarie, trupa a castigat si premiul de Best Rock (r)Evolution pentru lansarea “Arhanghel’sk” la METALHEAD Alternative Rock Awards !

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Biletele au următoarele preţuri:
- VIP: 69 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)
- Acces General: 49 de lei, cu loc la masa in sala
- Fara loc: 49 de lei

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!

Daca vreti sa ajungeti la concert, tot ce trebuie sa faceti e sa lasati un comentariu in care sa ne spuneti care e titlul trilogiei din care fac parte albumele lansate pana acum. Concursul incepe astazi si se incheie pe 4 octombrie, cand vom anunta si castigatorul. Nu uitati sa lasati o adresa de mail pe care o verificati des pentru a afla cum intrati in posesia premiului.

START!

UPDATE: Castigatorul este Razvan. Detalii gasesti pe mail-ul cu care ai lasat comentariul. 


10 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL