CONCURS: Castiga o invitatie pentru doua persoane la TAKA in Fabrica

Behind the Shadow Drops este noul proiect solo al lui Takaakira 'Taka' Goto. Format in 2016, proiectul "Behind the Shadow Drops" reprezinta prima incercare a lui Taka de a combina elemente ambientale, Trip Hop, industrial-minimaliste si clasice intr-un melanj ce pare a fi coloana sonora a unei lumi muzicale intunecate, insa extrem de elegante.

Albumul de debut, "H a r m o n i c", va fi lansat la nivel international in data de 22 Septembrie. Acesta a fost realizat in colaborare cu percutionistul si producatorul John McEntire ("Tortoise" si "The Sea And The Cake") si violoncelista americana Helen Money.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Biletele au urmatoarele preturi:
- EARLYBIRD: 34 de lei, primele 50 de bilete
- PRESALE: 39 de lei, pana pe 21 septembrie
- PRESALE: 45 de lei, pana pe 21 octombrie
- LA INTRARE: 50 de lei

Daca vreti sa ajungeti la concert, tot ce trebuie sa faceti e sa lasati un comentariu mai jos in care sa ne spuneti al carei trupa este fondator Taka. Concursul incepe astazi si se incheie pe 19 octombrie, cand vom anunta si castigatorul. Nu uitati sa lasati o adresa de mail pe care o verificati des pentru a afla cum se intra in posesia premiului.

START! UPDATE: Castigatorul este Roxana Horoias. Detalii gasesti pe mail. 


3 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL