CONCURS! Ia-ti medicamentul de la DOCtor (castiga albumul "Scapat de sub control")

UPDATE: Concursul s-a incheiat! Multumim tuturor pentru participare! Speram ca cel putin jumatate din cei participanti sa cumpere albumul, e unul care merita pus la colectie!

In urma tragerii la sorti castigatorii sunt: Lidia si Cristina. Felicitari! Veti primi un e-mail de la mine imediat. Va rog sa raspundeti la el ASP. (Verificati si in spam)

Ceilalti: Cumparati originalul! :)) - fara gluma, chiar merita :X.

Mainile sus cei scapati de sub control si cei cu virusul HH (Hip-Hop). Care dintre voi ati luat virusul din Silver Church de la lansare?

Avem o veste buna: ieri ne-am intalnit cu DOCtorul si ne-a dat doua medicamente speciale pe ne-a recomandat sa le luam in supradoza. Asadar, avem un concurs special pentru voi, la care puteti castiga 2 albume "Scapat de sub control" prin tragere la sorti. Inainte de a da startul concursului, oferm cateva detalii pentru cei interesati sa il cumpere:

- CD comanda online (25 ron) + tricouri baieti/fete "mainile sus" (50 ron): AICI & AICI.

- album in format mp3 - plata prin sms sau card (5 euro/album): AICI.

- pentru cei din Bucuresti albumul si tricourile sunt disponibile si in Ollie Gang Shop, Str. Blanari Nr. 12 (intre Universitate si Unirii)

- pentru cei din tara: in scurt timp albumul se va gasi in cele mai mari orase, intr-o retea de magazine (vom reveni cu detalii).

Acum ca am stabilit de unde se pot achizitiona albumele, sa pornim concursul. Oferim prin tragere la sorti 2 albume "Scapat de sub control"... Concursul se incheie duminica, 17 octombrie, urmand ca luni in 18 sa anuntam castigatorii. Trebuie sa lasati un comentariu in care sa raspundeti la intrebarea "De ce a lasat Doctoru' lumina aprinsa?". (asta era o gluma, cei care au ascultat albumul stiu :)) ).

Deci, ca sa intrati in tragerea la sorti pentru un album, trebuie sa ne spuneti pe cine recunoasteti in pozele publicate imediat dupa lansarea din Silver Church (adica AICI).

Atentie! Va reamintim regulile concursurilor organizate de noi: NU lasati mai multe comentarii de pe acelasi IP sau aceeasi adresa de e-mail. Comentati cu adresa corecta de mail pentru a va putea contacta in cazul in care castigati. Ne rezervam dreptul de a descalifica orice participant care incearca sa fraudeze concursul. Castigatorii vor fi anuntati atat printr-un update al articolului si intr-un comentariu, cat si pe e-mail (la care va trebui sa raspundeti cat mai rapid, pentru a nu pierde premiul). Premiul este nominal si nu este transmisibil.

Hai, bafta si succes!


143 comentarii

  • E pe repeat din seara cu pricina laughing
    Daca miscai mana mai la dreapta cand filmai Vali, imi iesea si mie bretonu in cliplaughing

  • 142. Oldskool in 19.10.2010 /01:10

    au castigat femeile ! laughing

  • @Oldskool: asa a vrut random.org happy. Dar numai una dintre ele mi-a raspuns pana acum la e-mail. Si le-am rugat sa verifice si in spam ca in ultima vreme nu stiu de ce mailurile trimise de mine ajung in spam sad. Oricum daca nu raspunde si cea de-a doua ... facem o noua extragere happy

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL