Concurs! Castiga 2 invitatii duble la concertul de lansare al noului album Maximilian - Maxim, Am Spus!!!

Duminica, 17 noiembrie, ne distram la concertul de lansare al noului album Maximilian: „Maxim, Am Spus!!!” Iar daca nu v-ati luat bilete, avem doua invitatii duble ce va asteapta la intrare!

Okapi Sound prezinta evenimentul de lansare al celui de-al doilea album solo Maximilian. Duminica, 17 noiembrie, incepand cu ora 21.00, va asteptam la Colectiv (Strada Tabacarilor nr. 7, Bucuresti) pentru a celebra intr-o atmosfera destinsa lansarea materialului „Maxim, Am Spus!!!”.

Pe scena vor urca artisti Okapi Sound si prieteni care au colaborat cu Maximilian de-a lungul timpului: Grasu XXL, Mitza (Agresiv), Spike, MefX, Junky, Zhao, DJ Oldskull, Alan & Kepa, DOC si Deliric.

La concert va putea fi achizitionat pentru prima data albumul in format fizic, care, ulterior, va fi disponibil in Okapi Sound Store. 

Albumul „Maxim, Am Spus!!!” poate fi ascultat integral pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound AICI si descarcat din iTunes direct pe device-ul preferat, cele 16 piese fiind realizate in colaborare cu Grasu XXL, Mitza (Agresiv), Spike, MefX, Junky, Zhao, DJ Oldskull, What's Up, DOC si Deliric.

Daca nu ti-ai luat biletul inca, lasa un comentariu mai jos in care ne spui ce piesa de pe noul album a fost pe repeat in playlistul tau cel mai mult? In felul asta, vei intra in concurs pentru una din cele doua invitatii duble puse in joc.

Concursul se incheie pe 15 noiembrie la orele 10:00 iar participantii trebuie sa foloseasca un email valid si sa raspunda pana sambata la mailul trimis de noi pentru a intra in posesia premiului.

Nu uitati, duminica, 17 noiembrie, ora 21.00, va invitam la Colectiv pentru un concert „Maxim, Am Spus!!!”! Eventul de pe Facebook il gasesti AICI!


90 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL