CONCURS! Castiga o invitatie dubla la concertul DELIA din Hard Rock Cafe!

Vineri, pe 4 septembrie, BestMusic Live Concerts va invita la concertul DELIA & Band in cadrul unui show LIVE de exceptie, la Hard Rock Cafe din Bucuresti, incepand cu ora 22:00. Daca vreti sa ascultati live Da, mama, Pe aripi de vant si alte hituri lansate de Delia, noi oferim o invitatie pentru doua persoane.

DELIA a patruns pe scena muzicala din Romania la sfarsitul anilor “90, ca parte a duetului de mare succes N&D si de peste 15 ani se mentine in atentia publicului, printr-o cariera solo remarcabila. Cameleonica solista reuseste sa se reinventeze in mod constant si sa incante publicul prin aparitii spectaculoase, prezenta scenica debordanta si piese pe masura. Daca super hitul „Pe aripi de vant” i-a adus artistei 23 de milioane de vizualizari pe You Tube, cel mai recent sigle al DELIEI – „Da, mama,” a depasit deja 13 milioane de vizualizari si a adus-o, din nou, in fruntea topurilor de specialitate si in randul celor mai difuzati artisti pe statiile radio & tv cu profil muzical.

Biletele pentru showul DELIEI se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si VGeneration, IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), dar si la Hard Rock Cafe. In presale, biletele au urmatoarele preturi: - 70 de lei, cu loc VIP in fata scenei (numar limitat la 80 de bilete) - 55 de lei, cu loc la masa, in sala, zona de fumatori sau nefumatori.

 Biletele fara loc, in picioare, au pretul de 55 de lei. In ziua concertului, biletele vor costa 80 de lei, cu loc VIP in fata scenei sau 60 de lei, acces general, cu loc la masa (fumatori sau nefumatori), in limita locurilor disponibile. Pentru acest concert este disponibil si suplimentul Meet & Greet, ce ofera sansa unei intalniri cu artista, dupa concert. Suplimentul este valabil doar cu bilet deja cumparat si are pretul de 60 de lei.

Daca vrei sa ajungi la show-ul Deliei, tot ce trebuie sa faci e sa lasi un comentariu mai jos in care sa ne spui cine a produs hitul Pe aripi de vant lansat de Delia? Concursul incepe astazi si se incheie pe 2 septembrie, cand vom anunta si castigatorul. Lasati o adresa de mail pe care o verificati des, altfel nu veti primi informatiile despre cum se intra in posesia premiului. 

START!  

UPDATE: Castigatorul este Carmen (nr 15). Gasesti detaliile pe mail. 

 

 


56 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL