CONCURS: Castiga trei invitatii duble la concertul VUNK: Un Nou Univers

Miercuri, 7 octombrie 2015, trupa VUNK ne invita la cel mai mare eveniment multimedia al anului. Vom pasi intr-Un Nou Univers si vom experimenta senzatii noi.

Asa cum ne-au obisnuit, o sa ne astepte multe surprize la concertul de anul acesta de la Sala Polivalenta. Asadar, in premiera in Romania, trupa VUNK le va oferi fanilor ocazia de a patrunde intr-Un Nou Univers printr-o scenografie digitala interactiva.

Intre scena si public nu va mai exista nicio bariera, VUNK si fanii sai vor construi impreuna “Un Nou Univers”, in care fiecare dintre cei prezenti va avea un rol foarte important.

In deschidere vor canta cei de la Robin and the Backstabbers, care-au acceptat de curand invitatia celor de la VUNK dupa o joaca pe Facebook.

Castiga o invitatie dubla la concert!

Pentru acest eveniment punem la concurs trei invitatii duble, iar tot ce trebuie sa faci este sa ne spui printr-un comentariu:

"Cate concerte proprii a sustinut pana acum Trupa VUNK la Sala Polivalenta?"

Concursul incepe acum si se incheie luni, 5 octombrie, atunci cand vom anunta si cei 3 fericiti castigatori.

Mult succes!

Update:

Raspunsul corect era "3 concerte":
- Nu Scapa Nimeni - 2012
- #asasishow - 2013
- Orasul Minunilor - 2014

Cei 3 castigatori sunt: Ina (94), Sorin Chineata (5) si Diana Popa (71) . Va rugam sa va verificati adresa de e-mail pentru a afla cum puteti intra in posesia invitatiilor.

Va multumim pentru participare!


104 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL