Concurs: Robin and The Backstabbers - Marele zgomot in Herastrau

Robin and The Backstabbers vor lansa noul single Marele zgomot la Teatrul de Vara dinHerastrau intr-un super concert cu o gramada de invitati. Evenimentul are loc joi, pe 30 mai 2013, iar noi avem pentru voi 2 invitatii duble ! 

 
 
Robin and the Backstabbers va asteapta cu inimile deschise, in data de 30 mai, incepand cu ora 19:00, la Teatrul de Vara  Herastrau, din Bucuresti.
 
Va fi liniste, va fi seara. Va fi o oglinda.
 
Vom fi inconjurati de prieteni (si) pe scena, in momente alese cu drag si umor, pentru a va oferi o experienta memorabila.
 

 
Seara va fi deschisa de Theory Of Mind, invitatii din Cluj Napoca, cu incepere de la ora 19. 
Concurs: Avem pentru voi doua invitatii duble pe care le puteti castiga daca ne spuneti -
 
Care e versul, sau care sunt versurile care va vin in minte atunci cand va ganditi la Robin And the Backstabbers? 
 
Concursul incepe acum si se incheie miercuri, pe 29 mai 2013! Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti! Va rugam sa nu va inscrieti la concurs daca stiti ca nu veti fi in Bucuresti pe 30 mai, si sa folositi o adresa de e-mail valida. 
 
 
Pana atunci va las sa descoperiti toate detaliile despre concertul Robin and The Backstabbers - Marele Zgomot din Herastrau

Update:

Cei 2 castigatori sunt: Bogdana (31) si iulian (18). Va rugam sa va verificati adresele de e-mail pentru a afla cum puteti intra in posesia invitatiilor.

Felicitari!


43 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL