Concurs! Castiga 3 invitatii duble la spectacolul Narcotango si Razvan Mazilu

Trupa argentiniana Narcotango si Razvan Mazilu au pregatit un spectacol de zile mari pe 15 mai la Sala Palatului. Noi va oferim 3 invitatii duble la acest eveniment cu totul si cu totul deosebit.

UPDATE IMPORTANT:

Din motive obiective, concursul se va incheia mai repede, adica duminica 13 mai 2012, la ora 20!

La a treia vizita in Romania, trupa agentiniana a pregatit pentru fani un spectacol extraordinar, in care timp de 2 ore tango-ul electronic va fi insotit de un concept coregrafic de Razvan Mazilu.

Spectacolul de saptamana viitoare de la Bucuresti propune un nou concept, inspirat de stralucirea teatrului coregrafic de pe Broadway, iar spectatorii vor putea admira diverse stiluri de dans intr-un spectacol plin de emotie si povesti pasionale pe ritmurile Narcotango.

Ca sa castigati una din cele trei invitatii duble la spectacolul Narcotango si Razvan Mazilu, tot ce trebuie sa faceti este sa va abonati la newsletter-ul nostru si sa raspundeti corect la urmatoarea intrebare:

In ce tara a luat nastere tango-ul?

Concursul incepe acum si dureaza pana duminica, 13 mai 2012, atunci cand vom anunta si cei 3 castigatori. Acestia vor fi alesi prin random.org dintre cei care indeplinesc conditiile de mai sus.

Spectacolul Narcotango cu un concept coregrafic marca Razvan Mazilu va avea loc in data de 15 mai 2012 la Sala Palatului din Bucuresti, iar pana la data spectacolului ultimele noutati vor fi disponibile pe pagina oficiala de Facebook.

Biletele sunt disponibile in reteaua de magazine Flanco, Adevarul, Palatul National al Copiilor, Magazinul Victoria, Unirii Metrou 1, Sala Palatului, Magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu si online pe: eventim.ro, myticket.ro, biletoo.ro, blt.ro si billet.ro.

Update:

Cei trei castigatori sunt: Daniel Sandu (32), Carmen (15) si Burada Alina (23).


35 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL