ACADELIA – o serie de concerte Delia la Sala Palatului

Delia revine cu un concept nou de concerte, in stilu-i caracteristic. ACADELIA este un show spectaculos, dulce si inedit ce va avea trei reprezentatii la Sala Palatului, in 14, 15 si 16 noiembrie 2018, incepand cu orele 20.00.

Pe langa concertele din Romania, Acadelia va ajunge si in Londra, acolo unde Delia urmeaza sa concerteze pe 25 noiembrie 2018.Continutul acestui show poate dauna grav persoanelor aflate la regim. Show-ul poate contine urme de ironie, dulceata de zmeura si niste samburi de adevar. Daca manifestati alergie la cele mentionate mai sus, va rugam adresati-va medicului dumneavoastra. Acest show este recomandat atat sanatatii dumneavoastra psihice, cat si vindecarii anumitor afectiuni, cum ar fi plictiseala, stresul cotidian si indicele glicemic extrem de scazut. Pentru o mai buna desfasurare de forte, incurajam pe toata durata spectacolului consumul moderat de dulce.

Pretul biletelor  este urmatorul:

VIP – 390 lei
Categoria 1 – 250 lei
Categoria 2 – 190 lei
Categoria 3 – 120 lei
Categoria 4 – 80 lei

Delia a lansat pana acum 4 albume: Parfum de fericire (2003), Listen-Up (2007), Pe aripi de vant (2015) si Deliria (2016). In ultimii ani, cariera artistei a luat un avant spectaculos, odata cu participarea Deliei la X Factor, ca jurat, dar si in urma numeroaselor hituri si videoclipuri lansate.

Cel mai recent single si videoclip al artistei, “Traieste Frumos”, face parte dintr-o campanie a unui brand de telefonie mobila” si are un mesaj foarte actual: necesitatea comunicarii reale, autentice, intr-o lume in care tehnologia a patruns si in sfera celor mai apropiate relatii.

Inainte de “Traieste frumos”, in vara acestui an, Delia a lansat ‘Despablito”, o piesa in colaborare cu Grasu XXL. Ca de fiecare data, si aceasta a devenit hit, videoclipul ajungand acum la 90 de milioane de vizualizari.

Taguri: Delia, ACADELIA

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL