Ace of Base, C.C Catch, Milli Vanilli si Mr. President concerteaza la Forever Young Festival 2019

In perioada 21-23 iunie 2019 va avea loc la Romexpo, in Bucuresti, prima editie a singurului festival de muzica retro din Romania, Forever Young Festival. Un eveniment spectaculos, la care si-au anuntat deja prezenta nume mari ale industriei muzicale internationale.Timp de trei zile, in parcarea C de la Romexpo fanii muzicii anilor ’80-’90, vor avea ocazia sa isi vada si sa isi auda idolii, nume de legenda ale muzicii disco,, pop sau rap.

Pana acum si-au anuntat prezenta trupe ca Ace of Base, C.C.Catch. Milli Vanilli, Ice Mc, Mr. President, Baccara, Arabesque, Captain Hollywood Project. Acestora li se vor adauga inca si mai multe formatii din aceeasi zona.

“Suntem incantati sa putem oferi, la Bucuresti, pentru prima data in Romania, trei zile de adevarata sarbatoare a muzicii.  Bucuria acestor ritmuri, care au incantat generatii de fani ai muzicii de pretutindeni, le face sa fie mereu la moda.  Sunt convins ca toti cei care apreciaza muzica anilor ’80 - ’90 vor fi incantati de line up-ul de exceptie care va evolua pe scenele festivalului, dar, in acelasi timp, ne face placere sa le dam ocazia si celor mai tineri sa vada live vedetele a caror muzica sta la baza ritmurilor pop de astazi“, a declarat Florin Apostol, director general al International Artist Management, organizatorul evenimentului.

Un detaliu inedit in programul festivalului este organizarea unor activitati conexe, in toate cele trei zile de festival, inaintea concertelor zilnice. In parcarea C de la Romexpo vor avea loc workshopuri dedicate intregii familii, astfel incat festivalul sa fie un moment de bucurie atat pentru cei mari, cat si pentru cei mici. 

Pretul biletelor difera in functie de categorie:

Categoria 1: 350 lei
Categoria 2: 300 lei
Categoria 3: 250 lei
Categoria 4: 200 lei
Categoria 5: 150 lei
Categoria 6: 100 lei

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, libraria Libmag, in punctele de vanzare Casa de Balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.


3 comentarii

  • Vor "cînta" excelent mai ales cei de la Milli Vanilli. Cunoscut fiind faptul că pe melodiile lor, nu sunt vocile lor. De asemenea, unul dintre cei doi, a şi murit între timp.

  • Pentru cei ce nu știu decât o parte din povestea Milli Vanilli, ar trebui să se abțină de la comentarii răutăcioase și să se intereseze ce fac ei de fapt astăzi. Tot respectul pentru Fab Morvan, o voce excelentă alaturi de John Davis. RIP Rob Pilatus.

  • Pentru cei ce nu știu decât o parte din povestea Milli Vanilli, ar trebui să se abțină de la comentarii răutăcioase și să se intereseze ce fac ei de fapt astăzi. Tot respectul pentru Fab Morvan, o voce excelentă alaturi de John Davis. RIP Rob Pilatus.

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL