Blue Nipple Boy la MTV Unplugged!

Dj Hefe ii are ca invitati pe baietii de la Blue Nipple Boy pentru o noua seara de MTV Unplugged, duminica, pe 26 mai 2013, de la ora 23. 

Duminica, 26 mai, de la ora 23.00, DJ Hefe aduce o noua trupa romaneasca la MTV Unplugged: Blue Nipple Boy, care va sustine un concert in cadrul emisiunii si, totodata, isi va tine la curent fanii cu planurile de viitor.  
 
Blue Nipple Boy inseamna sound acustic alternativ transpus intr-un ambalaj fresh şi completat cu o doza mare de energie şi culoare. Concertele trupei sunt dinamice si se caracterizeaza printr-o calatorie prin multe stiluri muzicale, de la indie, alternative, pana la bossa nova si reggae. B’EESTFEST, Sala Palatului, Plai Festival Timisoara, Arenele Romane, Peninsula Felsziget Festival (2011), Street Heroes Festival, Guerrilive Radio Session sunt doar cateva dintre festivalurile si concertele in care au fost invitati. Cea mai mare aparitie live de pana acum a fost la Sziget Festival 2012 in Ungaria, aparitie in urma careia au fost inclusi de Virgin.com in “Sziget 2012 – top 5 startling new discoveries”. 

Blue Nipple Boy mai inseamna:
FABIAN SASU - vocals
CaTaLIN BOLTAsU - guitars
FELIX MOLDOVAN - drums & percussion
CRISTINA KISELEFF - bass
SERGIU TESLARU - saxophone 
 
Blue Nipple Boy la MTV Unplugged cu DJ Hefe, duminica seara, pe 26 mai 2013! 
 
In urma cu aproximativ doi ani, Blue Nipple Boy au cantat si in Studioul Urban.ro, iar ca sa va oferim si o alta mostra din muzica lor, va propun sa revedem si videoclipul Musa Nana! 
 

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL