Bucharest Skydiving Boogie editia a III-a

TNT Brothers ne invita la Bucharest Skydiving Boogie and Training Camp, editia a III-a a unui eveniment care va insemna 5 zile de party in aer liber, evident cu mult skydiving, dar si cu muzica si alte distractii. Evenimentul va avea loc intre 19 si 23 septembrie 2012 la Clinceni. 
 
 
Depaseste-ti limitele!
In perioada 19– 23 septembrie 2012 TNT Brothers organizeaza Bucharest Skydiving Boogie and Training Camp, editia a III-a: 5 zile de petrecere in aer liber cu skydiving, muzica si distractie pentru toata lumea!
 
In cele 5 zile ale festivalului organizat de TNT Brothers, salturile cu parasuta pentru amatori, realizate in tandem cu un instructor profesionist vor fi efectuate de la cea mai mare inaltime atinsa in salturile comerciale: 4500 m. 
 
In plus, in cadrul unor sesiuni speciale de Training Camp, parasutistii profesionisti vor avea ocazia sa isi perfectioneze tehnica alaturi de instructori calificati la nivel international.   
In fiecare seara, incepand cu 7 pm in hangarul TNT Brothers vor fi proiectate filmele salturilor din fiecare zi si vor avea loc petreceri tematice.

Cand: 19 - 23 septembrie 2012
Unde: Dropzone-ul TNT Brothers, aerodromul Clinceni
Mai multe informatii pe  www.tnt-brothers.ro
Facebook: TNT Brothers
 
Localizare. Comuna Clinceni (judetul Ilfov) este situata la vest de Bucuresti, la 16 km distanta, pe DN 6, soseaua Bucuresti-Alexandria. Vezi Aerodromul Clinceni pe harta.
 
Preturi. Un salt cu parasuta poate costa 650 de lei (fara filmare), 875 de lei (cu filmare) si 950 de lei (filmare+poze). De asemenea, TNT Brothers ofera si licenta de parasutism prin intermediul unui curs care dureaza aproximativ doua saptamani si care costa 6.000 de lei. 
TNT Brothers ne anunta inca de pe acum sa ne pregatim pentru Bucharest Skydiving Boogie, editia a III-a care va avea loc la Clinceni. 
 
Tu ai facut vreodata un salt cu parasuta? Ai fi tentat sa incerci?


2 comentarii

  • Foarte taree, ma bucur cand vad ca se organizeaza astfel de festivaluri! imi plac sporturile si le sustin. Sper sa mai scrieti si despre echitatie, inot si alte subiecte interesante. Fain articol, multumesc pentru informatii!

  • unde afisati numele castigatorului la concursul incheiat pe 14 ???

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL