#Dichisar intre 10-11 decembrie

#Dichisar este unul dintre targurile de la care avem cele mai mari asteptari de Craciun. E organizat de cel mai important marketplace creativ din Romania, deci anticipam de la inceput doar ce e mai bun din vasta comunitate construita in jurul Breslo.ro.

Editia de Craciun va fi si All-Star Edition: TOP 60 dintre cei mai iubiti creatori de peste an revin la #Dichisar intr-o doza concentrata de cadouri #misto pentru Craciun. Totul in reteta clasica: pe muzica buna, la o cafea cu bezele si un waffle cu afine, sa ne trezeasca pofta de sarbatori.

Dar e altceva, ceva special la acest targ, care ii face pe oameni sa se intoarca, sa-si aduca si prietenii, sa se gandeasca si la un cadou surpriza pentru mama, sora, prietena cea mai buna. E ceva personal.

#Dichisar are mai putin de 2 ani, si totusi si-a construit deja un nucleu fidel si numeros de vizitatori. Ultima editie a avut peste 12 000 de oameni care au raspuns pe Facebook, televiziuni, vedete, totul cu un aer relaxat si natural, ca in sufrageria unui prieten. Asta nu se intampla la un simplu targ.

Despre seria de evenimente Dichisar Evenimentele #Dichisar sunt showcase-uri periodice de creatie romaneasca. Organizate de Breslo.ro, in spirit urban si alternativ, sunt create pentru a da publicului bucurestean ocazia de a-si cunoaste creatorii preferati intr-un loc fun si relaxat. #Dichisar este construit in jurul unui numar limitat de creatori tineri foarte atent selectionati + activitati extra din zona design, beauty & lifestyle.

 

Taguri: dichisar

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL