Serile animate care te inspira: Scoli de Vara la Fundatia Calea Victoriei

Aventurează-te în serile lungi și răcoroase de vară în domenii seducătoare, pentru a descoperi noi perspective asupra realității: numerologia, improvizația, astronomia, mindfulness, civilizația europeană sau povestile marilor doamne ale României. Bucură-te de seri cu întâlniri memorabile la Școlile de Vară de la Fundația Calea Victoriei, în casa noastră dintr-un cartier cochet din Bucureștiul lui Eliade, pe strada Popa Soare nr. 40.

Deschidem programul nostru estival cu următoarele Școli de Vară:

- Atelierul de NUMEROLOGIE, (13 -16 iunie), cu Geo Pana, Life&Career - Coach, care te va ajuta să afli secretele și simbolistica numerelor, care sunt vibratiile unor cifre și cum putem folosi aceste informații în favoarea noastră.

- LIMBAJUL CORPULUI: Inițiere în pantomimă și improvizație, (21– 23 iunie), susținut de Alexandru Pribeagu, actor pasionat, talentat și expresiv. Participă la acest curs și dezvoltă-ți limbajul corpului și invată cum să citești mesajele ascunse în gesturile celor din jur.

- Școala de vară de ASTRONOMIE, (21 – 24 iunie), susținută de Adrian Sonka, coordonatorul Observatorului Astronomic „Amiral Vasile Urseanu”. Explorează cerul înstelat de vară, descopera povestile planetelor și urmărește miscările corpurilor cerești.

- MINDFULNESS: Introducere în arta de a trăi conștient, (27 iunie – 1 iulie), susținut de Anca Coman, trainer pasionat de Mindfulness. Explorează un nou mod de a percepe realitatea, inițiază-te în arta de a trăi conştient pentru a ști cum să fii în armonie cu tine şi cu lumea exterioară.

- DESCOPERĂ CIVILIZAȚIA EUROPEANĂ prin 50 de capodopere, (27 iunie – 1 iulie), susținut de Monica Neațu, charismatic istoric și cercetător al mentalităților. Descifrează istoria cotidiană și marile aventuri ale spiritului european, admirând 50 de opere celebre create în 14 secole: minunate picturi, mozaicuri, tapiserii, fresce și monumente de arhitectură.

- FEMEILE CELEBRE ALE ROMĂNIEI, în 28 și 30 iunie, susținut de Anita Sterea, istoric pasionat de secretele Bucurestiului. Inspiră-te din poveștile unor doamne inteligente și curajoase din secolele XIX și XX, celebre în țara și în străinătate, modele și muze pentru doamnele din zilele noastre.

Pentru detalii și informații vizitează site-ul Fundației Calea Victoriei: www.fundatiacaleavictoriei.ro, sau sună la 0735 863 846/ 021-321.30.2.

Înscrieri la contact@victorie.ro.


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL