3 SUD EST iti ofera "EMOTII" la Sala Palatului

3 SUD EST iti ofera "EMOTII" la Sala Palatului
Concert
live music
Locatia
Sala Palatului
Adresa
str. Ion Campineanu, 28, Bucuresti
Acces
50; 80; 110; 150 lei
Descriere

 Vineri, 9 mai 2014, 3 Sud Est va concerta la Sala Palatului din Bucureşti. “Emoţii”, aşa cum a fost intitulat spectacolul, va începe la ora 19:30 şi este primul de mari dimensiuni susţinut de trupă după reunire.

3 Sud Est vor să reunească în acest concert cele mai importante momente din istoria legendarei trupe. Spectatorii vor putea auzi atât melodii consacrate precum: “Amintirile”, “Ai plecat”, “De ziua ta” sau melodii recente, precum cel mai recent single al trupei, “Emoţii”.
 

 
Laurenţiu, Mihai şi Viorel vor prezenta publicului noua “faţă” a trupei 3 Sud Est. Cei trei artişti pregătesc numeroase surprize pentru concert, invitaţi speciali și au anunțat că vor cânta alături de un band. Printre artiştii ce le vor fi alături pe scenă se numără: Horia Brenciu, Andreea Banică şi Elena Gheorghe, iar potrivit lui Laurenţiu Duță, show-ul va avea o durată de o oră şi jumătate.
 
După ce în noiembrie 2008 şi-a anunțat despărţirea, trupa 3 Sud Est a revenit pe piaţa muzicală din România. “Emoţii” este single-ul ce marchează revenirea trupei şi este o piesă compusă de Laurenţiu Duţă. Despre aceasta, Laurențiu a declarat: “E o poveste de dragoste sau o declaraţie de iubire pentru toţi oamenii care ne-au susţinut, ne-au inspirat şi au fost mereu echipa, sufletul şi bucuria noastră. E un «mulţumesc» din partea 3 Sud Est pentru iubirile din viaţa personală şi pentru gaşca mare de fani, cei care ne admiră, ne urmăresc şi cărora aşa am ales să le mulţumim pentru tot”.
 
Biletele pentru concertul 3 Sud Est de la Sala Palatului din Bucureşti sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la următoarele preţuri, în funcţie de distanţa faţă de scenă:
Categoria I         150 lei
Categoria II 110 lei
Categoria III 80 lei
Categoria IV 50 lei
 
Intre timp, Laurentiu Duta a revenit alaturi de Viorel si Mihai pentru un nou single si un concert ce va avea loc la Sala Palatului pe 9 mai - daca nu ti-ai luat bilet, intra in concurs si castiga o invitatie dubla!
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL