Army in concert cu Ozana Barabancea la Sala Palatului!

Army in concert cu Ozana Barabancea la Sala Palatului!
Concert
clasica, jazz
Locatia
Sala Palatului
Adresa
str. Ion Campineanu, 28, Bucuresti
Acces
35, 55, 75, 100 de lei
Descriere

Seria de evenimente "Army in Concert" sustinuta de Orchestra Reprezentativa a Armatei continua cu o noua intalnire, la Sala Palatului, pe 9 noiembrie 2012. Incursiune in universul muzicii clasice va avea si o componenta de jazz de aceasta data, asigurata de invitatul special al serii: Ozana Barabancea.

Asociatia Culturala Bucuriile Muzicii continua in aceasta toamna, cu un alt episod, pe data de 9 noiembrie, ora 19:00, seria de evenimente “Army in Concert” organizata de aceasta data la Sala Palatului si sustinuta conform traditiei de Orchestra Reprezentativa a Ministerului Apararii Nationale.
 
Formatie artistica de elita, Muzica Reprezentativa a Ministerului Apararii este etalonul de performanta pe care l-au atins orchestrele de suflatori militari din Romania la peste 170 de ani de existenta. Abordand un repertoriu de maxima complexitate, ansamblul militar de suflatori poate fi comparat cu orice orchestra simfonica de anvergura internationals, fapt care asigura scolii noastre muzicale un loc prioritar in contextul manifestarilor artistice contemporane.

Disciplina ansamblului, virtuozitatea si nivelul interpretativ ridicat sunt cateva argumente care au impus Muzica Reprezentativa a Ministerului Apararii la numeroase festivaluri nationale şi internationale, devenind o adevarata „forta de imagine” a Romaniei in planul vietii muzicale autohtone si din strainatate.
 
Stagiunea Army in Concert se afla la a 3-a editie si este gandita ca o incursiune in universul muzicii clasice, al muzicii de opera, al jazz-ului, swing-ului, muzicii de film si muzicii pop.
 
De aceasta data, invitat special al concertului, este OZANA BARABANCEA
 
Biletele costa 35, 55, 75 sau 100 de lei, in functie de pozitionarea fata de scena. 
Army in Concert, un spectacol sustinut de Orchestra Reprezentativa a Armatei, cu o invitata speciala, Ozana Barabancea. Evenimentul are loc pe 9 noiembrie 2012 la Sala Palatului. 
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL