ASHA concerteaza in True Club

ASHA concerteaza in True Club
Concert
live music
Locatia
True Club
Adresa
str. Franceza, 52, Bucuresti
Acces
20 lei
Pagina evenimentului
Descriere

 Vineri, 31 ianuarie, primim in sufragerie o formatie care a reusit sa ne intre la inima prin energia, pozitivismul si bucuria de a fi pe scena!

Trupa ASHA s-a infiintat in ianuarie 2003 sub numele de SAGA. ASHA s-a definitivat insa un an mai tarziu, in aprilie. In 2005, trupa lanseaza primul (si unicul pana acum) album: ASHA … incepe la casa de discuri Media Pro Music. Participa la Selectia Nationala pentru Cerbul de Aur in 2005. Tot din acelasi an, trupa incepe cantarile in cluburile din Bucuresti si tara. Incet, incet, trupa se axeaza pe cantarile in cluburi, devenind o trupa de coveruri si canta in peste 800 de concerte.
 
De-a lungul timpului, trupa a cantat in Germania, Ucraina si Bulgaria. În anul 2006, cantǎ la Kiev în cadrul manifestǎrilor dedicate Zilei Naționale a României, iar în 2007 este prima trupă care cântă în incinta Reichstag-ului german. În anul 2008, trupa este invitată să deschidă concertul lui Paul Gilbert (Mr. Big) de la București, precum și pe cel al legendarei trupe Scorpions de la Craiova. 
 
Componenta actuala:
Laurentiu Guran - voce
Dan Ionescu - chitara
Dan Stetco (Polymoog) - clape
Ionut Deliu - chitara bass
Andrei Ilie - tobe
 
Backing vocals:
Luiza Popescu 
Andreea Carstea  
Incepand cu ora 22:00, DJ Adriano va incalzi atmosfera. 
Info & Rezervari: 0727.488.087
Pret bilet: 20 ron (voucher de consumatie care include un shot la bar)
 
Va asteptam in True Club!
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL