Bataia cu Apa la Via sport

Bataia cu Apa la Via sport
Petrecere
party music
Locatia
Via Sport
Adresa
Pavel Dimitrievici Kiseleff, in rond, Bucuresti
Pagina evenimentului
Descriere
Sambata, 26 iulie, incepand cu ora 16:00, organizatia Delivering Life invita toti oamenii mari la o evadare din cotidian printr-o joaca a copilariei: Bataia cu Apa. Evenimentul se afla la a treia editie si va avea loc in rondul de pe Soseaua Kiseleff, in spatiul de desfasurare a proiectului Via Sport. 
 
Pentru ca traim stresati si impovarati de greutatile vietii si pentru ca de multe ori uitam sa ne bucuram de lucrurile simple, Delivering Life si-a propus sa provoace evenimente memorabile, care sa faca oamenii sa zambeasca. Bataia cu Apa s-a nascut de la ideea de a readuce oamenilor bucuria autentic copilareasca care apare prin joc, chiar si pentru o scurta perioada, reamintindu-ne astfel ca uneori avem nevoie sa punem pauza grijilor si sa nu ne mai luam atat de mult in serios. 
 
Bataia cu Apa este un eveniment anual, organizat cu unicul scop de a aduce oamenii impreuna pentru a se juca. Astfel, participarea nu implica niciun cost, insa necesita inscriere pe www.deliveringlife.com. Primii 100 de inscrisi vor primi un tricou de la Branderpromo.ro, ambalat intr-un mod inedit de catre conserve.ro, pe care sa il foloseasca in “campul de lupta”. Doritorii de joaca sunt asteptati cu sticle de plastic cu dop gaurit, in schimbul carora vor primi la final apa de baut, oferita de Aqua Carpatica. 
 
Participantii sunt invitati incepand cu ora 16:00 la standul Delivering Life din rondul de pe Soseaua Kiseleff, pentru a-si ridica tricoul, si sunt incurajati sa aduca, pe langa sticlele de plastic, orice fel de arme sau accesorii care le aduc aminte de copilarie: pusti sau pistoale cu apa, pungi, baloane, ochelari de scafandru etc. Romprest va pune la dispozitie o cisterna cu apa pentru reumplerea „armelor”. Iar pentru ca evenimentul sa fie cu adevarat memorabil, partenerii de imagine, Mihai Simionica Photography si Academia de Film, vor surprinde cele mai bune momente ale stropelii. 
 
Dupa bataia cu apa, asociatia Innovation Box va sustine un atelier de reciclare creativa a sticlelor de plastic. La final, toate sticlele folosite in cadrul evenimentului vor fi reciclate cu ajutorul celor de la Greentech.
 
Cei care doresc, vor putea ramane la final in spatiul Via Sport, pentru a se relaxa in zona de lounge si lectura sau pentru a face miscare, alegand unul dintre sporturile propuse de catre Via Sport: Baschet, Tenis de masa, Badminton, Volei, Mini baschet si Mini fotbal pentru copii, Yoga, Sah, Carti sau Rummy.
 
Bataia cu Apa va avea loc in mai multe orase din tara, prin intermediul Ambasadelor Delivering Life. 
 
Mai multe detalii despre inscrierea si participarea la eveniment, cat si filmulete din anii trecuti, se gasesc pe www.deliveringlife.com sau pe pagina de Facebook Delivering Life (www.facebook.com/deliveringlife). 
 
Delivering Life este o organizatie care a luat viata din dorinta de a aduce zambetul pe buzele oamenilor, prin organizarea de evenimente memorabile, inglobate in ritmul cotidian. Astfel, oamenii sunt implicati in actiuni si surprinsi in mod placut in mijlocul orasului, traficului etc.
 
Au fost organizate peste 40 de evenimente in aproape 3 ani de existenta, iar evenimentele anuale, deja cu traditie, sunt Gala Oamenilor, Bataia cu Apa si Petrecerea de Pietoni. Filmulete si mai multe detalii despre aceste evenimente gasiti pe www.deliveringlife.com. 
 
Via Sport este un proiect aflat la cea de-a 5-a editie, care promoveaza activitatea fizica in randul rezidentilor orasului Bucuresti. Astfel, in fiecare vara, pe parcursul a 9 weekend-uri, de vineri seara pana duminica, Via Sport opreste circulatia pe Soseaua Kiseleff si lasa loc liber distractiei, activitatilor sportive si muzicii bune. Mai multe detalii pe www.viasport.ro.
 
Hai sa fim copii! Hai sa fim oameni! Hai sa ne bucuram de viata si sa facem ziua de 26 iulie una memorabila!
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL