BEHIND CLOSED DOORS 2017

BEHIND CLOSED DOORS 2017
Petrecere
Locatia
Younivers Summer Club
Adresa
Piața Presei Libere, Nr. 1 Bucuresti
Descriere

Pe data de 2 septembrie, Anonymous si Younivers Summer Club deschid usile Paradisului si iti aduc Behind Closed Doors editia 2017.

Conceptul petrecerilor Behind Closed Doors a aparut acum 4 ani, fiecare editie aducand elemente noi si surprinzatoare in ceea ce priveste atat locatia cat si artistii.

Asa cum v-am obisnuit, si de data aceasta am pregatit ceva cu totul special. Asadar, incarcati-va cu energie pentru ca vom avea parte de 24 de ore de muzica non-stop.

Dar asta nu este tot. Pentru editia de anul acesta vom avea doua scene pe care vor urca atat DJ internationali cat si DJ romani de exceptie.

Cap de afis sunt nimeni altii decat Los Suruba ce ne-au fermecat prin muzica lor inca de la primele editii ale petrecerilor Anonymous si in continuare nu se opresc din a ne surprinde.

Dupa o vara in care numele lor s-a aflat pe afisul cluburilor din Ibiza, duo-ul deja celebru, vine la Bucuresti pentru o edtitie Behind Closed Doors cu totul speciala.

Line-up-ul este completat de Anna Tur ce ne va incanta cu un mix de sunete unice care te vor face sa traiesti o experienta de neuitat pe ringul de dans. Anna si-a inceput cariera in 2010 iar pasiunea pentru muzica i-a facut numele cunsocut in toata lumea, in prezent fiind DJ rezident al clubului Pacha din Ibiza.

Behind Closed Doors se va afla si duo-ul german Superlounge ce si-a cladit un loc permanent in sfera muzicii electronice underground, captivand cu sunetele lor intreaga lume.

Vibe-ul va fi mentinut apoi de artisti ai scenei electronice undergound romanesti.

Livio & Roby este duo-ul care in 2004 si-a asamblat creativitatea, pentru a deveni una dintre cele mai solide si prolifice echipe de platan pe plan local si mai ales international. Completati de Piticu, Nu Zau, Sepp si Crihan, te vor lasa fara suflare, atunci cand vor urca la pupitru, datorita unui stil aparte de sunete minimaliste, house si techno.

Pe scena Flowers Garden Oscar, Capote, Nocturno, Audiopulse, Livia Andrei, Pagal, alaturi de multi altii, vor transmite energie si emotie prin difuzoare.

Locatia este una pe masura.

Daca primele editii au avut loc la Anonymous Villa, o locatie in care am creat multe amintiri frumoase, de data aceasta ne vom distra in spatele portilor Younivers Summer Club, un loc plin de magie aflat chiar in inima Bucurestiului.

Aceasta este o petrecere cu caracter privat. Prin urmare ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii.

Persoanelor sub 18 ani le este interzis accesul.

FACILITATI:

Parking Zone

Pool Access

Food Area

PRET BILETE

Bilete in avans: 40 RON

Bilete in ziua evenimentului:

Inainte de ora 00:00 - 50 RON

Dupa ora 00:00 – 60 RON

Dupa ora 08:00 AM – 50 RON

Biletele se pot achizitiona atat in format fizic cat si electronic.

Puncte de vanzare bilete online: Eventim.ro,  Livetickets.ro, www.livetickets.ro/anonymous-presents-behind-closed-doors-2017, Myticket.ro, BLT.ro

Puncte de vanzare bilete fizice: Younivers Summer Club, Magazinul Different Cut Informatii, bilete fizice si rezervari: Valentin: 0726210028 // Ana: 0723741783 // Livia: 0726900001 // Miruna: 0721315547 // Bogdan: 0741111739

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL