BERE GRATIS lanseaza noul album in Garajul Europa FM

BERE GRATIS lanseaza noul album in Garajul Europa FM
Concert
pop-rock
Locatia
Garajul Europa FM
Adresa
Bucuresti
Descriere

Bere Gratis va canta miercuri seara, pe 30 mai, in Garajul Europa FM. Prezenti pentru a doua oara in cel mai muzical garaj din Romania, membrii trupei au un motiv special de sarbatoare: lansarea noului album, In fata ta.

Concertul din garaj nu este unul obisnuit, vom canta mai mult de jumatate din piesele de pe noul album, care va aparea pe 14 iunie la chioscurile de ziare. Avem emotii pentru ca nu stim care o sa fie reactia publicului. Vom canta si piesa lansata la inceputul acestei luni, tot la Europa FM, „Povestea mea”.”, a declarat Mita, solistul trupei Bere Gratis.

Inaintea concertului din garaj, baietii de la Bere Gratis impreuna cu George Zafiu vor alege castigatorul concursului lansat la inceputul acestei luni. Cei care s-au inscris pe site-ul www.europafm cu povestea de dragoste sau povestea de viata au sansa sa castige un week-end la Sighisoara, la un hotel de cinci stele.
 
Concertul Bere Gratis din Garajul Europa FM va fi transmis in direct, pe frecventele Europa FM din toata tara, miercuri, 30 mai, incepand cu ora 19.30, video live pe www.europafm.ro si la TV pe Music Channel.
 
Va propunem mai sus sa ascultati chiar piesa Povestea mea, va amintesc insa ca la inceputul acestui an  Bere Gratis au mai lansat o piesa, Ringul de Dans.
 
In alta ordine de idei, haideti sa revedem si cele mai reusite imagini din Garajul Europa FM
 
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL