CARGO @ Hard Rock Cafe

CARGO @ Hard Rock Cafe
Locatia
Hard Rock Cafe
Adresa
Sos. Kiseleff, 32, Bucuresti
Acces
50/70 Lei
Descriere

BestMusic si METALHEAD te invita la Hard Rock Cafe, joi, 20 noiembrie, incepand cu ora 21:30, la un concert extraordinar cu legenda rockului romanesc, CARGO ! Dupa showul sold out de la Arenele Romane, Noaptea Vrajitoarelor, la cererea fanilor, BestMusic si trupa au hotarat de comun acord sa mai ofere inca un show pentru cei care nu au prins bilete pe 30 octombrie.

Infiintata la Timisoara in 1985, Cargo a revolutionat rockul romanesc printr-al sau hard rock, inca de la primul album “Povestiri din gara”. Succesul l-au cunoscut cu albumul din 1995, Destin iar gloria absoluta in 1998, de Sanziene cand au lansat Ziua Vrajitoarelor si o brousa intitulata Jurnal de bord, cu texele tuturor cantecelor si biografia oficiala a trupei. La inceputurile anilor 2000 se lanseaza Baga-ti mintile in cap sub egida Media Pro Music iar in 2007 au lansat un album “Best Of” intitulat XXII ce contine 22 dintre piesele trupei. Cele mai recente single-uri ale trupei “Nu ma lasa sa-mi fie dor” si “A 5-a dimensiune” s-au bucurat in 2013 de un succes enorm la public. “A 5-a dimensiune” “vorbeste despre panica oamenilor cu privire la sfarsitul lumii, la trecerea dintr-o dimensiune in alta”, a spus Adi Barar, chitaristul trupei. “In plus, in piesa este vorba si despre dorinta de eliberare a omului modern din jungla vietii moderne, intr-o alta lume, intr-o alta dimensiune”, a completat Florin Barbu, bassistul Cargo. Cargo inseamna Adi Barar – chitara, Adrian Igrisan (baciu)- voce, Tavi Pilan- tobe, Ionut Carja – clape si Florin Barbu – bass. Mai multe informatii despre artisti puteti gasi pe pagina oficiala de Facebook a formatiei: http://www.facebook.com/cargorock.

Vino pe 20 noiembrie la Hard Rock Café sa asculti piese precum: “Ziua Vrajitoarelor”, “Anarhia”, “Daca ploaia s-ar opri”, “Aproape de Voi”, "Nu mai am tigari" si multe altele.

Biletele pentru concertul CARGO din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare.

Acestea costa 50 de lei cu loc la masa si 70 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei.

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL