BestMusic cu Mihai Margineanu la Hard Rock Cafe

BestMusic cu Mihai Margineanu la Hard Rock Cafe
Locatia
Hard Rock Cafe
Adresa
Sos. Kiseleff, 32, Bucuresti
Acces
50/70 de lei (online); 60/80 de lei
Descriere

Mihai Margineanu in concert la Hard Rock Cafe, un nou eveniment BestMusic, un show live 100%, o noua ocazie de a ne intalni cu piesele atat de speciale in interpretarea unuia din cei mai spectaculosi muzicieni din muzica romaneasta! 

Studio No. 7 si Sprint Media prezinta joi 25 octombrie, la Hard Rock Cafe, Bucuresti, incepand cu ora 21:00, un show de exceptie, 100% Live, unde pasiunea pentru muzica si inCANTAREA publicului spectator vor sta sub un singur nume: Mihai Margineanu.
 
La 37 de ani, Mihai Margineanu nu a ezitat sa debuteze in muzica. Si a reusit s-o faca cu brio, devenind rapid cunoscut sub numele de scena, imprumutat de la una dintre piesele sale de rezistenta, "Gore din Chitila". Desi nu are un stil muzical definit, interpretand "cantece vechi romanesti", din care nu are de gand sa traiasca, muzica fiind pentru el doar un hobby pe care-l impartaseste cu prietenii sai buni, adica publicul, dupa cum el insusi declara. 

Seria de concerte “Bestmusic cu” continua si in aceasta toamna cu 10 evenimente de top in Hard Rock Cafe, probabil cel mai bun loc pentru cantari live din Romania. Dupa concertele Proconsul, Florin Chilian si Ovi, Margineanu paseste pragul cunoscutului local bucurestean, pentru a combina umorul cu muzica in cea mai profesionista maniera a lui.
 
Vino sa asculti "Ce mult te-am iubit Paraschivo", "Ma iubeste femeile", "Gore din Chitila", dar si piese sensibile precum  "A fost odata" sau "Mai stii", in Hard Rock Cafe, pe 25 octombrie!
 
Biletele pentru concertul lui Mihai Margineanu se pot gasi:
- Online, pe www.iabilet.ro si pe www.bestmusic.ro: 50 lei - bilet cu loc la masa sau 70 lei - bilet VIP, cu loc la masa in fata scenei;
- La Hard Rock Cafe: 60 lei - bilet cu loc la masa sau 80 lei - bilet VIP;
 
Biletele la concert vor putea fi achizitionate atat online, pe www.iabilet.ro, www.bestmusic.ro, www.magazindebilete.ro sau prin intermediul aplicatiei de mobil Cinemagia, cat si direct de la Hard Rock Cafe. Pentru biletele in format electronic de pe www.iabilet.ro sau www.bestmusic.ro se plateste online cu cardul sau via Paypal. Se pot comanda de la unul pana la 20 de bilete. Biletul printat sau e-mailul de confirmare primit pe telefonul mobil se prezinta la intrare, in seara concertului.
Mihai Margineanu, un concert special in Hard Rock Cafe din Bucuresti, joi, pe 25 octombrie 2012.
 
In incheiere va reamintesc si ca Mihai Margineanu a lansat la inceputul acestui an Zaritza printr-un concert special! 
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL