BETON Street Art Festival isi deschide portile pe 24 iunie, in Bucuresti

BETON Street Art Festival isi deschide portile pe 24 iunie, in Bucuresti
Festival
Locatia
Facultatea de Arte
Adresa
Calea Griviței 28 Bucuresti
Descriere

Sa faci arta e Beton. Orasul e Beton. Muzica e Beton. Beton e festivalul care face din actul de creatie un spectacol, fiind prima manifestatie in care publicul e pus in contact direct cu actul artistic.

Instalati pe socluri, artistii vor primi la inceputul evenimentului obiecte, structuri si materiale pe care le vor transforma in arta de-a lungul celor doua zile in care se desfasoara festivalul, respectiv 24 si 25 iunie.

Totul se intampla in curtea facultatii de Arte, alaturi de un line-up pe masura, Golan pe 24 iunie si Vlad Dobrescu + CTC, duminica, 25 iunie.

Arta stradala contine secretul transformarii obiectelor care polueaza sau sunt de prisos in vectori estetici, care atrag turismul, creeaza motive pentru organizarea de manifestari culturale si educa publicul in zona estetica. “Avem incredere ca Beton Festival o sa creasca, iar in timp o sa devina o manifestare de mare amploare care va ajunge sa fie chiar o rampa de lansare a noilor talente, un mijloc de exprimare al artistilor confirmati, dar nu in ultimul rand si un sistem de infrumusetare al Bucurestiului si de educare a marilor mase cu privire la frumos.” este de parere Radu Pilat, organizator BETON Street Art Festival.

ART LINEUP: Costin Ionita, Kero, Irlo, Ocu, Fear, Radu Pandele, Robert Capraru, Balamuc, Ion Ludosanu, Pisica Patrata, Ghica Popa, Gaspar Szilard, Razvan Dumitru. VIBES BY:

Sambata: Adina, Sasha aka Zabriskie, Nopame, GOLAN

Duminca: Nipple’s Delight, DJ Bully, Gojira + Planet H, Vlad Dobrescu + CTC

 TICKETS:

20 lei per day |

35 lei festival pass in advance.

25 lei per day |

40 lei festival pass at the door.

Buy yours here: http://bit.ly/BileteBeton

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL