byron Infusion la Carturesti Iulius Mall Cluj Napoca!

byron Infusion la Carturesti Iulius Mall Cluj Napoca!
Concert
live music
Locatia
Iulius Mall
Adresa
str. Al. Vaida-Voievod nr. 53 – 55 Cluj-Napoca
Acces
gratuit
Descriere

byron canta la Cluj Napoca pe 5 aprilie, adica vineri, ca sa intrati in atmosfera de concert baietii va asteapta la byron Infusion la Carturesti in Iulius Mall. Se sta la povesti si se asculta si cateva piese, cu incepere de la ora 17.

Petrece o dupa amiaza la ceai cu trupa byron pe 5 aprilie, inainte de lansarea de la Cluj! byron Infusion la Carturesti Iulius Mall.
 
Pentru a intregi experienta concertelor de lansare a noului album bilingv „30 Seconds of Fame / 30 de secunde de faima”, byron reiau seria de evenimente byron Infusion, unde presa si publicul se vor putea intalni cu trupa la o ceasca de ceai. Cei prezenti la Cluj-Napoca vineri, pe 5 aprilie, de la ora 17:00 la ceainaria Carturesti din Iulius Mall, str. Al. Vaida-Voievod nr. 53 – 55, parter, vor putea petrece alaturi de byron o dupa-amiaza lejera in care se va sta la povesti despre noul album si se vor interpreta live acustic cateva piese, ca incalzire pentru concertul de lansare! 
 
“Anul trecut, cu Live Underground, am inceput povestea byron Infusion la Carturesti – o experienta foarte placuta, cumva mai intima si mai deschisa decat o conferinta de presa propriu-zisa sau ceva de genul. Continuam si anul asta, cu 30 Seconds of Fame, asa ca va invitam pe toti la un ceai si-o vorba inainte de concertele din turneu!”
 
Invitatia la evenimentele byron Infusion este valabila pentru oricine doreste sa petreaca o dupa-amiaza la ceai alaturi de cei de la byron. Intrarea la eveniment este libera.

Asadar, programul byron de la Cluj pentru data de vineri, 5 aprilie arata in felul urmator:
 
 
- ora 17:00 – byron Infusion la Carturesti Iulius Mall (str. Al. Vaida-Voievod nr. 53 – 55, parter); povesti la o ceasca de ceai, scurt set acustic
 
- ora 20:00 – concert de lansare la Casa de Cultura a Studentilor (Piata Lucian Blaga nr. 1); bilete pe www.eventim.ro si in reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti) – preturi reduse pana pe 2 aprilie!
 
- ora 23:00 – afterparty cu poze si autografe in Jaxx – Garajul Rock (str. Emil Isac, nr. 25)
 
Va asteptam cu drag la intalnirile cu cei de la byron!
 
byron Infusion la Carturesti Iulius Mall Cluj Napoca, vineri, pe 5 aprilie 2013, de la ora 17! Avem si detalii despre concertul de la Cluj Napoca, ce are loc in aceeasi seara. 
 
Pana atunci va propun sa vedeti cateva poze de la lansarea din Bucuresti, dar si videoclipul Cu capul in nori. 
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL