byron turneu de promovare Live Underground. Parteneriat cu Empire Video Production

byron turneu de promovare Live Underground. Parteneriat cu Empire Video Production
Descriere

byron lanseaza DVD-ul Live Underground in The Silver Church pe3 mai 2012, un eveniment care se va bucura de participarea HBO Romania. DVD-ul Live Underground include cele doua concerte, unplugged si electric filmate in salina Turda, un documentar despre salina si multe surprize. 

Joi, pe 3 mai, in clubul bucurestean The Silver Church va avea loc, cu participarea HBO Romania, concertul de lansare a celui mai nou produs discografic byron: DVD-ul Live Underground, filmat in noiembrie 2010 in salina din Turda la peste 100 de metri adancime. Formatia a sustinut atunci doua concerte: un set unplugged pe insula de sare de pe lacul subteran si un concert electric in amfiteatrul din mina Rudolf. Invitati speciali cu aceasta ocazie au fost Nicu Alifantis, Ioana Mantulescu, Alex Gorneanu, Rene Popescu si Gabriel Balasa. 
 

Dupa concertul de lansare de la Bucuresti, formatia va pleca intr-un turneu national de promovare a materialului. Datele de turneu confirmate pana in prezent sunt:
 
11 mai Constanta - Goblin 
 
12 mai Targoviste - La Scriitori 
 
19 mai Iasi - Pub Underground 
 
20 mai Piatra Neamt -  Tequila  
 
24 mai Sibiu - Oldies Pub
 
25 mai Cluj Napoca - Euphoria  
 
8 iunie Bacau - The Stage 
 
15 iunie - Timisoara - Live Club
 
 
Pe langa cele doua concerte, DVD-ul Live Underground va mai contine galerii foto, secvente making-of, interviuri cu cei implicati in proiect, un documentar despre salina Turda prezentat si narat de actorul Marius Florea Vizante si multe alte surprize. De asemenea, in concert a fost interpretata si o piesa noua,  “Running In Circles”, ce va aparea pe urmatorul album de studio. 
 
Live Underground pe DVD si Blu-ray este produs in parteneriat cu Empire Video Production. Empire Video Production este o companie specializata si integrata, infiintata in 1992, care ofera servicii complete de productie audio/video, management al productiei si consultanta.  
 
Live Underground a fost inregistrat in High Definition cu ajutorul a 8 camere video, una dintre ele montata pe o macara de 12 metri lungime – oferind niste perspective spectaculoase asupra salinei si a formatiei de pe scena. Pentru cei care isi doresc o calitate deosebita a sunetului si imaginii, Live Underground va fi lansat in editie limitata si pe Blu-ray, fiind primul concert romanesc disponibil in acest format.
 
Director de imagine: Andrei Baltaretu
Inginer de sunet: Victor Panfilov
Mai multe detalii despre concertul byron din The Silver Church puteti afla aici. Informatii despre fiecare concert din turneul byron vor fi disponibile la locatiile respective, in masura posibilitatilor urmand sa revenim si noi cu alte detalii. 
 
Inainte de a incheia, va propun sa revedeti si videoclipul pentru piesa Granita-n ranita.
 
Te numeri printre fanii byron? Vei fi prezent in The Silver Church sau la unul din celelalte concerte din turneul byron - Live Underground
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL