COMA - lansare de clip, Club Control 9 noiembrie

COMA - lansare de clip, Club Control 9 noiembrie
Concert
Locatia
Control Club
Adresa
Str. Constantin Mille 4, Bucuresti
Descriere

Seria BT Live continua pe 9 noiembrie cu concertul celei mai indragite trupe de pe scena alternativului autohton: COMA, ocazie cu care trupa consacrata va invita tinerii artisti care au conturat cel mai nou proiect indie-rock > DayDay, sa preia stafeta si sa concerteze impreuna in Control.

 

In cadrul acestui concert, COMA va lansa videoclipul variantei acustice a piesei „Cel Mai Frumos Loc de pe Pamant”, filmat in sprijinul campaniei Greenpeace Romania pentru recunoasterea valorii padurilor virgine din tara si protejarea lor.

Open doors: 20.30h
Intrare: 40 lei
Biletele sunt disponibile in avans https://eventbook.ro/film/bilete-coma-dayday-at-bt-live si la locatie in seara evenimentului, in limita locurilor disponibile.

Dupa o vara efervescenta, BT Live a revenit in club Control (Str. Constantin Mille, nr. 4) cu un nou concept si o noua serie de concerte!

In urma cu 1 an, Banca Transilvania si Control Club isi uneau fortele pentru a-si reafirma sustinerea muzicienilor romani prin initiativa BT Live. Dovedind ca are cea mai dinamica si non-conformista abordare de pe piata bancara, Banca Transilvania a purtat povestea live-urilor ”powered by Banca Transilvania” prin toate colturile tarii, atat prin prezenta la cele mai importante festivaluri autohtone, cat si pe calea undelor radio prin sprijinirea creatiilor muzicale din cele mai diverse genuri si a performance-urile live sub umbrela BT Live.

COMA
Povestea celor 18 ani de activitate concertistica si a materialelor discografice care a consacrat trupa Coma - Somn (2011), Nerostitele (2006) si Coma Light (2008) - a fost impletita si sintetizata emotional de creatiile de pe mult-asteptatul album ”Orizont”, lansat in 2016. Concert sold-out de lansare a noului album la Arenele Romane, a demonstrat fidelitatea celor care formeaza `comunitate Coma`,a celor care contureaza mai degraba o `familie`, decat o comunitate de fani ce sutin activitatea trupei si cauzele sprijinite de aceasta.

De-a lungul timpului, Coma a urcat pe scena pentru a deschide concertele unor trupe si artisti internationali precum Linkin Park, Deftones, Incubus, Sepultura, Ozzy Osbourne, Biohazard, Soulfly, Ignite, Hed PE, Harmful feat Billy Gould (Faith No More) sau Born from Pain & Skunk Anansie, fiind cea mai relevanta formatie care putea reprezenta acest segment muzical in Romania, pe care chiar ei l-au introdus si consolidat in cultura alternativa autohtona.

In cadrul concertului de pe 9 noiembrie, Coma va lansa videoclipul variantei acustice a piesei „Cel Mai Frumos Loc de pe Pamant”, filmat in sprijinul campaniei Greenpeace Romania pentru recunoasterea valorii padurilor virgine din tara si protejarea lor. Baietii vor dezvalui mai multe detalii despre proiect in ziua evenimentului, cand se va lansa si site-ul dedicat campaniei.

DayDay este cel mai nou proiect muzical indie-rock al scenei muzicale bucurestene. Infiintata in 2017, DayDay face muzica numai buna de ascultat la drum lung. Amintind de nopti lungi si zile scurte, muzica DayDay promite, prin acorduri luminoase si armonii aprinse, sa te duca pe plaiuri vestice, printre cowboys singuratici si balade blande.

 

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL