Concert - Da vina pe Voltaj - la Sala Palatului

Concert - Da vina pe Voltaj - la Sala Palatului
Concert
pop, rock
Locatia
Sala Polivalenta
Adresa
Parcul Tineretului, Bucuresti
Acces
40/50/80/120 de lei
Descriere

Voltaj ne asteapta din nou la concert, un eveniment special care va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti pe 10 octombrie 2012. Trupa lanseaza oficial cu aceasta ocazie albumul "Da Vina pe Voltaj" pe care poate l-ati cumparat deja, asta pentru ca lansarea comerciala a avut loc pe 30 mai. 

UPDATE:

Dupa ce trupa a inregistrat un succes urias al concertulului programat in data de 10 octombrie 2012 de la Sala Palatului, Voltaj face o surpriza tuturor fanilor si anunta un al doilea concert “Da vina pe Voltaj” in data de 11 octombrie.

Astfel, fanii care nu au mai putut cumpara bilete la evenimentul de pe 10 octombrie, le pot cumpara pentru cea de-a doua zi de concert. 

Produse in totalitate de Voltaj, concertele care se vor intinde pe doua zile reprezinta o super-productie in care spectatorii vor fi loviti din plin de zeci de mii de wati de sunet si lumina.

Pe 10 octombrie poti “Da vina pe Voltaj” pentru toate lucrurile frumoase din viata ta la Sala Palatului, de la ora 19:30, prin intermendiul unui concert care se anunta a fi cu totul special.
 
Produs in totalitate de Voltaj, concertul este o super-productie in care spectatorii vor fi loviti din plin de zeci de mii de wati de sunet si lumina. Concertul de la Sala Palatului este prilejul prin care Voltaj lanseaza oficial albumul “Da vina pe Voltaj”, pe care fanii il pot cumpara exclusiv cu ziarul Gazeta Sporturilor incepand cu data de 30 mai 2012.
 
Noul album Voltaj se afla in concordanta cu stilul care i-a consacrat, plin de optimism si voie buna. Acesta contine 10 piese, iar single-ul care da titlul albumului – “Da vina pe Voltaj” a fost lansat in iarna. Piesa poate fi cumparata accesand link-ul de iTunes: http://youtu.be/LtJW1H8XTV8?hd=1.

“Lumea e a mea”, cel mai recent extras, va fi cantat si in cadrul super concertului de la Sala Palatului din 10 octombrie 2012. Alaturi de Voltaj vor canta pe scena nume importante ale muzicii romanesti, invitati surpriza care vor fi dezvaluiti doar in seara evenimentului, in timpul show-ului.
 
Pentru acest spectacot, Voltaj a produs patru variante de postere, iar toate ii ilustreaza pe acestia fugind de la sau catre “locul faptei distractiei”.
 
Biletele costa 120, 80, 50 sau 40 de lei.
Voltaj in concert la Sala Palatului pe 10 octombrie 2012, lansarea oficiala a albumului Da vina pe Voltaj!
 
Ai cumparat deja albumul, cum ti se pare? Daca mai sus ati putut vedea videoclipul Da vina pe Voltaj, va propun sa mai vedem si poze de la filmarile noului videoclip, aici si aici, dar si un interviu luat baietilor in momentul lansarii pe piata a albumului. 
 
Ce piese Voltaj vrei sa asculti la Sala Palatului in toamna?
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL