CONCERT: 3 Hot Singles la Music Club

CONCERT: 3 Hot Singles la Music Club
Locatia
Music Club
Adresa
Str.Baratiei, 31, Bucuresti
Descriere

In seara de 31 martie, 3 trupe tinere din Bucuresti vor lansa simultan 3 single-uri proaspat scoase din cuptor. The Purple Dandies, :umbra si The Mad Socks va invita la o seara ce va combina funk, rock, alternativ, indie, post rock, distractie, atmosfera, si multe alte surprize.

The Mad Socks

Trupa Mad Socks reprezita hobby-ul a 5 oameni care au avut de ales intre balet si muzica. Au dat cu banul si s-au apucat de cantat. Au avut de ales intre rock, manele, si funk-rock alternativ. Primele 2 genuri erau prea mainstream si atunci au ales ceva mai underground. Single-ul pe care il lansam pe 31 martie se numeste "Pe antene" si este o satira cu mesaj social.

The Purple Dandies

The Purple Dandies este una dintre putinele trupe romanesti care imbina Funk-ul, un stil considerat aproape mort, cu alternativul si cu rockul. De asemenea se regasesc si influente ska-punk, blues si jazz, acolo unde muzica o cere. Versurile au in mare parte tenta sociala, lasand loc cateodata si pentu piese mai sufletiste.

:umbra

Pop bizantin nu înseamnă indie cu grunge şi post-rock, dar :umbra ăşa cântă. Tineri cu nume de sfinți, bărbați cu priviri de draci. O formatie proaspata, cu multa energie, invaluita de mister, dar si de pasiune. Dupa ce finalul anului 2015 a adus lansarea primului single "Azi Noapte", luna februarie a anului 2016 a fost marcata prin lansarea primului videoclip intitulat "Dau". Pe data de 31 martie, :umbra lanseaza "Lumea de cand te-am uitat", un nou single ce confirma varietatea stilurilor muzicale ce alcatuiesc sunetul specific :umbra.

Biletele se gasesc in reteaua iabilet.ro la pretul de 15 lei, sau la intrare in seara concertului, la pretul de 20 de lei.

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL