Concert ACCEPT la BUCURESTI in Jukebox Venue!

Concert ACCEPT la BUCURESTI in Jukebox Venue!
Concert
heavy metal
Locatia
Jukebox Venue
Adresa
str. Turturelelor, 11, Bucuresti
Acces
60-120 de lei (detalii in articol)
Descriere
Accept, legendara trupa germana, va sustine in Jukebox Venue din Bucuresti un concert extraordinar pe data de 21 octombrie 2012! Evenimentul organizat de Phoenix Entertainment face parte din turneul de promovare a celui mai nou album al trupei - Stalingrad!
 
 
Pionierii metal-ului german, ACCEPT, vor sustine un concert extraordinar  la Bucuresti, in data de 21 octombrie, la Jukebox Venue.
 
Legendara formatie ACCEPT revine in Romania pentru un concert ce face parte din turneul de promovare al celui  mai recent album, intitulat “Stalingrad”. Noul material discografic a ajuns in magazine pe 6 aprilie 2012 si se bucura deja de un enorm succes in randul fanilor.
 
Infiintata la inceputul anilor ’70, ACCEPT a avut un rol important in popularizarea speed metal-ului si thrash metal-ului. Membrii formatiei ACCEPT sunt : Wolf Hoffmann (chitara), Peter Baltes ( bass), Mark Tornillo (voce) , Herman Frank ( chitara) si Stefan Schwarzmann (tobe).

Biletele s-au pus in vanzare prin Reteaua Eventim (magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti ), la Sala Palatului si online pe eventim.ro. Pretul unui bilet este: 
Pana in luna iulie: 60 de lei (fara loc) si 90 de lei (cu loc)
1 iulie- pana in 21 octombrie- 80 de lei (fara loc) si 110 lei (cu loc)
In ziua concertului: 90 de lei (fara loc) si 120 de lei (cu loc)
Un concert organizat de Phoenix Entertainment.
 
Concert ACCEPT in Jukebox Venue din Bucuresti, pe 21 octombrie 2012!
 
Pana atunci avem insa parte de foarte mult rock, la Ost Fest 2012 dar si la Rock The City 2012. Pentru ultimele concerte urmariti calendarul urban.ro
 
I-ai vazut pe Accept in 2012 la Sonisphere
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL