Concert Aeon Blank + afterparty cu Brutus@Control

Concert Aeon Blank + afterparty cu Brutus@Control
Concert
alternative
Locatia
Control Club
Adresa
str. Ctin Mille, 4, Bucuresti
Acces
gratuit
Pagina evenimentului
Descriere

Club Control ne asteapta si marti, pe 26 martie cu un concert Aeon Blank, seara urmand sa continue cu un Afterparty Brutus! 

Seara de marti, 26 martie, debuteaza cu acorduri rock alaturi de trupa Aeon Blank. Concertul va fi urmat de un party in ritmuri alternative, animat de o oferta la bar foarte atragatoare: 50% discount la orice produs, dupa ora 22.00.
 
Rock on!
 
Fondatorii trupei sunt Emil Luca si Alex Gabroveanu, ambii chitaristi in formula initiala. Pe parcurs, li s-au alaturat basistul Alex Comarnicianu, bateristul Doru Trocan si claparul stefan Craciun. in prezent, doar Emil Luca si Alex Comarnicianu mai fac parte din trupa, ceilalti trei fiind inlocuiti de-a lungul timpului (in ordine cronologica) de catre Bogdan Valentin, Sorin Fratila si Mircea Becherescu.
 
Stilul abordat de Aeon Blank a fost inca de la inceput rock alternativ cu influente dark wave, metal, gothic etc.
 
Aeon Blank au cantat pe scena unor mari festivaluri nationale precum GaRÂNA (2011), alaturi de Timpuri Noi, Trupa Verde, Fara Vise si Jukebox, la ROAD WOLVES BIKE FEST (2012) si tot in 2012 la B’ESTFEST.
 
Albumul Handmadegods & Godmadedemons a fost lansat pe 26 aprilie 2012, The Fractures si Running Clouds fiind trupele prietene invitate . Albumul Handmadegods & Godmadedemons contine 17 piese, dintre care cinci au fost difuzate intens de Radio Guerrilla. Piesa „Of Gravity And Passion” a ajuns pe locul 2 in cadrul emisiunii „Top Show”, iar “Auguries Of Innocence” pe locul 3. „Kong”, ultima piesa a trupei care a intrat pe frecventele Guerrilla a fost difuzata pina in luna noiembrie 2012.

La finele anului 2012, Aeon Blank a lansat single-ul „A Perfect Day To Fly”, un featuring cu Delia Opran, solista trupei Antarctica. Concertul de lansare a avut loc la Clubul taranului Român din cadrul Muzeului taranului Român.
Cel de-al doilea album al trupei va fi lansat in toamna anului 2013.
 
Videoclipul piesei „Auguries Of Innocence” a fost difuzat pe MTV Romania incepând cu 23 septembrie 2012, când trupa a fost prezenta in cadrul emisiunii Alternative Nation. La finalul anului trecut Aeon Blank a castigat titlul Best Alternative Newcomer 2012 in cadrul concursului organizat de Metalhead (concurs bazat pe voturile fanilor). 
 
www.facebook.com/AeonBlank/info
www.reverbnation.com/aeonblank
 
Intrare libera.
 
Concert Aeon Blank si afterparty cu Brutus in club Control, marti, pe 26 martie 2013!
 
In ultima zi a lunii martie ne pregatim pentru o intalnire interesanta.
 
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL