Concert Aeon Blank in Club Legere Live

Concert Aeon Blank in Club Legere Live
Concert
alternative
Locatia
Legere Live
Adresa
Pta. Rosetti, 5, Bucuresti
Acces
10 lei
Pagina evenimentului
Descriere

Aeon Blank sustin un concert in club Legere Live din Bucuresti. Pe scena va intra si o invitata speciala, Delia Opran - Antarctica. Evenimentul are loc vineri, pe 7 decembrie 2012. 

Exact cand Mos Nicolae se va relaxa dupa o noapte nebuna, intr-un jacuzzi, c-un  Mojito in mana dreapta, adica vineri, pe 7 decembrie 2012 trupa Aeon Blank isi va face de cap in Légère Live (Piata Rosetti, nr. 5), pe ritmuri de alternative rock si dark wave. Puteti sa veniti linistiti, stocul de nuieluse se va epuiza cu doua nopti inainte. 
 
Mai mult de atit, baietilor de la Aeon Blank li se va alatura pret de cateva melodii Delia Opran, solista trupei Antarctica, ca o urmare fireasca a colaborarii dintre cele doua trupe pentru piesa “A Perfect Day to Fly”.
 
Deci, va asteptam cu drag in Légère Live, Piata Rosetti, nr. 5, la parterul Hotelului Banat.
 
Intrare: 10 lei.

 
Aeon Blank
Emil Luca: voce si chitara
Mircea Becherescu: chitara
Alex Comarnicianu: bass
Bogdan Valentin: tobe
Sorin Fratila: clape
 
 
Trupa Aeon Blank s-a infiintat in 2009, iar stilul abordat a fost inca de la inceput rock alternativ cu diverse influente, de la dark wave la metal, gothic etc. Primul concert Aeon Blank a avut loc in mai, 2011, iar la putin timp dupa acesta piesa „Of Gravity And Passion” intra in playlistul Radio Guerilla, unde ajunge pe locul 2 in cadrul emisiunii „Top Show”.
 
Trupa incepe sa se remarce pe scena rock si urmeaza, printre altele, un concert pe scena de la Garana, alaturi de Timpuri Noi, Trupa Verde, Fara Vise si Jukebox.
in primavara anului 2012, piesa „Late Autumn” ajunge pe frecventele Radio Guerilla in cadrul rubricii „Legala zilei”, urmata apoi de „Auguries of Innocence”, care intra in top, ajungand pe locul 3. inainte de lansarea primului album, Aeon Blank urca pe scena alaturi de finalistii concursului „Lupta sa canti pe scena OST”, canta in deschiderea concertului din club Fabrica al trupei Robin And The Backstabbers si sustine un concert la lansarea revistei „DOR”. 
 
Cel de-al treilea single al trupei, “Kong”, ajunge si el pe Radio Guerrilla in octombrie 2012, unde se poate auzi si acum.
 
In noiembrie 2012,  piesa „A Perfect Day To Fly”, un featuring cu Delia Opran, solista trupei Antarctica, este cantata in premiera in cadrul unui concert Antartica, concert la care invitatii speciali au fost Aeon Blank.
Concert Aeon Blank si Delia Opran (Antarctica) in Club Legere Live din Bucuresti, vineri, pe 7 decembrie  2012!
 
Si pentru ca am vorbit de Antarctica, sa vedem si ultimul lor videoclip
 
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL